Sefii Politiei Timis raman dupa gratii! Curtea de Apel Timisoara a respins contestatia la arestare!

sefii politiei timis

 

Sefii Politiei Timis vor fi nevoiti sa-si duca pana la capat mandatele de arestare, dupa retinerea lor de catre procurorii anticoruptie in Dosarul IPJ Timis.


Dupa aproape patru ore de deliberari, judecatoarea Iosana Martin, de la Curtea de Apel Timisoara, a respins contestatiile la arestare depuse de comisarul sef Sorin Muntean, fost inspector sef al IPJ Timis, comisarul sef Florin Bolbos, fost inspector sef adjunct, comisartul sef Marcel Craciunescu, fost sef al Serviciului Circulatie, si Pavel Teodor, primarul orasului Recas.

In schimb, Marian Temu, seful Politiei Recas, si Doru Berzescu, seful Politiei Locale Recas, au reusit sa convinga instanta ca nu reprezinta vreun pericol social, desi acestia au monitorizat si hartuit un politist din Recas, si vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar. Decizia Curtii de Apel este definitiva, nemaiputand fi contestata la o instanta superioara. Cei sase inculpati sunt acuzati de abuz in serviciu, hartuire, uzurparea functiei si luare de mita, in cazul lui Marcel Craciunescu, dupa ce au desfiintat postul unui agent de politie din Recas si l-au mutat la Lugoj, intrucat acesta nu s-a conformat ordinului primarului Pavel Teodor ca pe sosele Recasului sa nu se dea nici o amenda in perioada campaniei electorale.

“Cred ca-i şi bolnav psihic, nu stiu ce dracu-i cu el! Cat de urgent, zilele astea o sa luam masura sa dispara de acolo. N-am alta solutie. Eu am crezut c-o inteles, dar nu a inteles nimic. O rezolvam! ” i-a raportat inspectorul sef al IPJ Timiș, Sorin Muntean, lui Bojin Titu, presedintele CJ Timis.

Discutia a fost interceptata de anchetatori, care au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI Timis. (G.I.)

3 thoughts on “Sefii Politiei Timis raman dupa gratii! Curtea de Apel Timisoara a respins contestatia la arestare!

  1. Asta e Politia! Doar o parghie de putere in mainile politicienilor, pentru ca de aia-si pun oameni obedienti

  2. Da,pacat de el ca totusi era baiat bun dar cateodata puterea iti ia mintile.Cat despre arogantul de Bolbos impreuna cu ceilalti doi smecheri psd-isti isi merita pe deplin soarta asta frumoasa :))

Leave a Reply