SCANDAL in dosarul Politiei Timis! Avocatul Florin Kovacs renunta la apararea fostului inspector sef adjunct Florin Bolbos! “Nu inteleg sa tratez aceasta cauza ca un clovn!”

florin-kovacs-dancu-catalin

Avocatul Florin Kovacs a decis sa renunte la contractul de asistenta juridica incheiat cu fostul inspector sef adjunct al Politiei Timis, Florin Bolbos, aflat in arest preventiv pentru abuz in serviciu, dupa ce familia politistului a gasit de cuviinta sa-l angajeze in dosar si pe celebrul avocat bucurestean Catalin Dancu.


Acesta a si facut o vizita la Timisoara, saptamana trecuta, pentru a-si vizita clientul in Arestul IPJ Timis si a-i da sperante sotiei politistului, Tamara Bolbos, dar, probabil, si pentru a-si incasa onorariul consistent cu care si-a obisnuit clientela. Intempestiv in declaratii, Catalin Dancu a si anuntat presa care va fi strategia sa de salvare de la inchisoare a fostului inspector sef adjunct: incriminarea, aruncarea raspunderii mutarii agentului de politie de la Recas exclusiv pe umerii fostului inspector sef. Sorin Muntean.

“Desfiintarea postului si mutarea agentului Duma de la Recas la Lugoj a fost ordonata direct si personal de catre inspectorul sef Muntean, fara nicio legatura, cunostinta si informare prealabila a adjunctului sau, care pe linie ierarhica era raspunzator de Recas. Florin Bolbos nu a fost interpelat telefonic niciodata de oamenii politici pentru a interveni in acest transfer. Cel care a ordonat mutarea este seful IPJ, Sorin Muntean”, a punctat Catalin Dancu pentru publicatia online SursadeVest.

Aceste declaratii provocatoare, in care se sustine ca procurorii DNA “stau sluga la picioarele unui denuntator mincinos” si ca “nu trebuie sa stam ca pelicanii sa inghitim pestele pe care ni-l arunca DNA”, dar mai ales strategia de a fi incriminat Muntean pentru salvarea lui Bolbos, l-a determinat pe Florin Kovacs sa renunte la calitatea de coaparator al fostului inspector sef adjunct.

“Ma delimitez de afirmatiile domnului Catalin Dancu! Eu nu inteleg sa tratez aceasta cauza ca un clovn, ca un circar! Raman in continuare aparatorul domnului Sorin Muntean.”, ne-a declarat Florin Kovacs.

De altfel, atitudinea sa este una cat se poate de deontologica, atata vreme cat, de la sosirea lui Dancu, clientii sai, Muntean si Bolbos, au interese contrare.

“Respect decizia familiei Bolbos de a-l angaja pe Catalin Dancu, insa strategia abordata de acesta m-a facut incompatibil sa mai raman in dosar. Nu pot reprezenta doi clienti cu interese contrare. Eu cunosc metodele neortodoxe folosite de Dancu in  construirea apararilor din anumite dosare – vezi scandalul de la Galati, unde procurorul DIICOT Sorin Carare i-a deschis lui Dancu un dosar penal pentru instigare la marturie mincinoasa –, de aceea vreau sa evit anumite surprize neplacute”, a mai precizat Kovacs.

Deocamdata, avocatul Catalin Dancu nu a putut fi contactat pentru a raspunde acestor acuzatii… (V.E.)

 

 

 

14 thoughts on “SCANDAL in dosarul Politiei Timis! Avocatul Florin Kovacs renunta la apararea fostului inspector sef adjunct Florin Bolbos! “Nu inteleg sa tratez aceasta cauza ca un clovn!”

  1. Normal ca se scandalizeaza Kovacs! El ia un onorariu simbolic si vine domnia sa Dancu (avocatul familiei Castellano, care au terorizat-o pe Antonia) si incaseaza direct 100.000 de euroi? pai, asa nu ne mai jucam, doamna Tamara

  2. Mugur, avocatul Kovacs are coloană vertebrală!!Papagalul de Dancu a crezut că nu are curaj Kovacs sa ii dea peste bot dar s a înselat! Are demnitate si l a trimis la plimbare pe maimuță!!!

  3. Pai il mănâncă Covaci cu tot cu fulgi, asta crede că impresionează pe cineva? Un ratat de serviciu;)

  4. Kovaci pierde procesele pe banda, se bucura de publicitate si prietenia cu presa, in rest bla, bla. De ciuda ca Cocoana nu la angajat s-a oferit sa o reprezinte pe mama decedatului gratis. Asta inseamna disperare si foame mare dupa publicitate. Dancu este 10 clase peste Kovaci, hai sa nu fim ipocriti!

  5. Ce prost esti bai Trompetă, pai Kovacs a câstigat mai multi bani din despăgubiri decat dacă era avocatul lui Cocoana!!!

  6. Bai joita, nu ma intereseaza cum si cat castiga avocatul asta, dar sa il pupi in cur si sa-i dai alura de mare avocat e prea mult. Daca nu crezi ma vb si tu cu oamenii pe care ia aparat prin orasul asta.

  7. Frustrat mai esti bai Trompetă, esti invidios pe succesul lui Kovacs? Prostule solutiile le dau judecătorii nu avocatii, asa ca mai dute dreacu de postac retardat!!

  8. Trompeta prostule, se vede de la o posta ca ti e ciudă fraiere pe Kovacs;);) Vrei nu vrei tu rămâi un rahat flambat si nu o sa ajungi niciodată la valoarea lui!!!

  9. Cred ca nivelul discutie ma depaseste, dar pt cultura voastra generala va spun un singur lucru care din nefericire nu l-ati inteles. Nu am nimic cu kovacs, nu il cunosc, dar daca un alt avocat i-a luat fata, nu vad care este supararea? Pana la urma fiecare isi alege avocatul pe care si-l permite sau in care mai mare incredere. Apropo! Nu imi doresc sa ajung la valoarea lui kovacs, Doamne fereste!

  10. Băi Trompetă mare dobitoc esti!!! Pai daca nici macar nu il cunosti fraiere, cum iti dai mai cu parerea ca proasta in târg despre Kovaci??? Vorbesti despre un om pe care nici macar nu il cunosti, mare jigodie esti bai! Dute dreacu de postac retardat!!!

  11. Nu ai cum bai trompeta sa ajungi la valoarea lui Kovaci pentru ca esti un retardat mintal! Din fericire, văzând ip de pe care postezi m am lămurit cine esti! O Trompetă sugatoare;)

Leave a Reply