BREAKING NEWS! Peste 60 de posesori de legitimatii IPA din Timisoara au fost audiati la Parchet in cadrul unui dosar de fals si inselaciune    Amendament la Legea bugetului pe 2018: suma de 161 milioane de lei pentru reabilitarea Garii de Nord din Timisoara    Dezbatere publica, astazi, privind Statutul Politistului: inchisoare pentru ignorarea avertismentelor politiei si pentru jignirea politistilor    Ultima zi de lucru cu publicul la Primaria Timisoara - vineri, 22 noiembrie 2017, functionarii urmand sa revina la ghisee doar in data de 8 ianuarie 2018    RAR Timis a inchis peste 200 de service-uri auto, in ultimii doi ani, din cauza ca nu aveau autorizatii de functionare    Inspectii inopinate la sediile a 25 de banci, societati de leasing, asociatii si patronate, dupa ce Consiliul Concurentei a decis sa investigheze piata serviciilor financiare

AREST LA DOMICILIU! Magistratii Curtii de Apel au decis ca arestatii din Dosarul Politiei Timis sa plece acasa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

sefii politiei timis

Fostii sefi ai Politiei Timis, arestati preventiv in dosarul de coruptie instrumentat de procurorii DNA, au scapat, in sfarsit, de arestul institutiei cu gardieni mistocari de pe bulevardul Take Ionescu.

Dupa ce, in urma cu trei saptamani, judecatoarea Iosana Martin, de la Curtea de Apel Timisoara, a decis ca nu se impune anularea mandatelor de arestare emise de Tribunalul Timis, de aceasta data, judecand contestatia  la prelungirea cu inca 30 de zile acelorasi mandate,  a decis sa nu mai fie de acord cu procurorii DNA si a dispus ca politistii sa plece acasa. Mai indulgenta de aceasta data, judecatoarea a admis contestatiile la mandatele de arestare si a dispus schimbarea masurii cu arest la domiciliu.

Florin _Kovacs

“Am profitat de absenta domnului avocat Catalin Dancu, aparatorul fostului inspector sef adjunct Florin Bolbos, si am obtinut o decizie favorabila. Am avut un noroc nesperat ca domnul Dancu sa aiba un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie si sa nu poata veni, altfel ne-ar fi fost mult mai greu sa convingem instanta ca nu exista motive pentru prelungirea arestului cu inca 30 de zile”, a precizat avocatul Florin Kovacs. cu o unda de ironie la adresa confratelui din capitala.

Reamintim ca, in urma cu doua zile, Tribunalul Timis a prelungit mandatele de arestare cu inca 30 de zile, in ciuda faptului ca avocatul Catalin Dancu a venit cu o scrisoare de la Patriarhul Daniel prin care se solicita punerea in libertate a lui Florin Bolbos, pe motiv ca este un bun-credincios, care a ajutat biserica ori de cate ori i s-a cerut. Decizia Curtii de Apel Timisoara este definitiva, astfel ca la expirarea termenului primelor mandate Sorin Muntean, Florin Bolbos, Marcel Craciunescu si Pavel Teodor vor putea pleca acasa. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

7 Responses to AREST LA DOMICILIU! Magistratii Curtii de Apel au decis ca arestatii din Dosarul Politiei Timis sa plece acasa!

 1. pluto says:

  Kovacs the best!@@@@

 2. postasu says:

  daca ar fi baiat fin Dancu ar aduce “jde miile de euroi inapoi! sau ar face o donatie generoasa catre extraordinar de fericitul Daniel

 3. codlea says:

  mi se pare ciudat ca acum o luna au existat probe pentru confirmarea arestarii preventive, iar acum au disparut! ce se intampla aici? a cui jocuri le face curtea de apel?

  • maior says:

   Codlea boulete, azi s a discutat prelungirea arestului preventiv!! Nu se mai impune arestarea dobitocule, care este o masura exceptionala!!

 4. iosif says:

  stau si ma gandesc de ce-o fi absentat Dancu, daca tot a cumparat de la patriarhie acea scrisoare sfanta, ce urma sa-i redea libertatea lui Bolbos. o fi fost vreo strategie ca sa nu mai dea banii inpoi? cine poate sti

 5. un politist says:

  Chiar ca justitia e oarba! Cum drequ sa eliberezi din arest niste mizerii care nu si-au recunoscut greselile! La cate pile ai relatii au aceste mizerii o sa ajungem sa le mai platim si despagubiri!

Leave a Reply

%d bloggers like this: