ANCHETA INTERNA! Doamnele comisar de la Protectia Consumatorilor Timis au fost obligate sa se prezinte cu unghiile la control la sefii institutiei! VEZI aici care a fost motivul incredibil al acestei verificarii!

unghii_control

Sindicalistii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis au renuntat la actiunea de protest programata pentru sfarsitul acestei saptamani, dupa ce au primit asigurari ca revendicarile lor cuprinse intr-un memoriu trimis conducerii centrale de la Bucuresti vor fi rezolvate in cel mai scurt timp.


„Desi domnul vicepresedinte Vlad Bontea ne-a promis ca nu vor exista razbunari impotriva comisarilor CJPC Timis ca urmare a transmiterii memoriului si ca toti vor avea calificativul <Foarte bine>, mai sunt comisari care au calificativul <Bine>. Calificativele au fost facute in totala lipsa de transparenta, fara prezenta vreunui reprezentant al ANPC sau SNPC. Activitatea comisarilor este in continuare ingradita, eliberandu-se delegatii limitate la cercetarea reclamatiilor si cel mult control tematic. Ni se solicita zilnic copii ale documentelor incheiate, in conditiile in care nu ni s-a comunicat temeiul de drept care a stat la baza acestei hotarari. Comisarul sef adjunct continua sa conduca institutia prin totala lipsa de transparenta. Avand in vedere toate demersurile facute de comisarii CJPC Timis in vederea u stingerii amiabile a conflictului, va informam ca solicitam solutionarea cererilor noastre in termen de 10 zile, in caz contrar, la sfarsitul acestui termen, vom incepe toate demersurile legale privind declansarea conflictului de munca”, au avertizat comisarii timisoreni.

Aparitia in presa a memoriului care anunta iminenta unei greve la CJPC Timis a starnit mania sefilor institutiei, care au declansat o adevarata ancheta interna pentru a descoperi „spionul” presei.

sursa_opc

„Intrucat in fotografia cu memoriul nostru publicata in ziar apareau niste unghii date cu oja neagra, toate femeile au fost chemate in biroul conducerii pentru a prezenta unghiile la control! A fost o adevarata nebunie, s-a incercat prin toate mijloacele descoperirea comisarului care a anuntat presa despre conflict. Probabil, daca ar fi fost depistat, i s-ar fi facut formele de desfacere a contractului de munca, atat de nervosi erau cei din conducere”, ne-a dezvaluit sursa noastra bine conspirata in birourile Protectiei Consumatorilor Timis.

In conditiile in care cea mai arzatoare revendicare tinea de mutarea institutiei intr-un alt sediu, in prezent se fac demersuri pentru rezilierea contractului cu Centrul Regional Retea Postala Timisoara si obtinerea avizului juridic pentru mutarea intr-un spatiu modern din cladirea Constructim. Aceasta operatiune are si un termen de finalizare, respectiv sfarsitul lunii martie. (M.I.)

3 thoughts on “ANCHETA INTERNA! Doamnele comisar de la Protectia Consumatorilor Timis au fost obligate sa se prezinte cu unghiile la control la sefii institutiei! VEZI aici care a fost motivul incredibil al acestei verificarii!

  1. Cu unghiile la control? Rasu lumii! Iata in ce fel managerii parasutati politic umilesc institutiile de forta ale statului! Rusine

  2. Sefa de la CJPC Timis trebuie destituita deoarece nu isi indeplineste atributiile de serviciu fiind complice la unele ilegalitati din cadrul primariei Timisoara. Am sesizat si ANPC Bucuresti dar se pare ca si sefii de acolo sunt la fel de incompetenti si corupti ca si sefa CJPC Timis.

  3. Cu unghiile lor sau fara unghii, cand vin in CONTROL acesti Comisari sau sefi de comisari daca le dai “una suta lei” iei un AVERTISMENT tot judetul Timis stie asta numai organelle abilitate NU.

Leave a Reply