BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

AREST LA DOMICILIU! Magistratii Curtii de Apel au decis ca arestatii din Dosarul Politiei Timis sa plece acasa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

sefii politiei timis

Fostii sefi ai Politiei Timis, arestati preventiv in dosarul de coruptie instrumentat de procurorii DNA, au scapat, in sfarsit, de arestul institutiei cu gardieni mistocari de pe bulevardul Take Ionescu.

Dupa ce, in urma cu trei saptamani, judecatoarea Iosana Martin, de la Curtea de Apel Timisoara, a decis ca nu se impune anularea mandatelor de arestare emise de Tribunalul Timis, de aceasta data, judecand contestatia  la prelungirea cu inca 30 de zile acelorasi mandate,  a decis sa nu mai fie de acord cu procurorii DNA si a dispus ca politistii sa plece acasa. Mai indulgenta de aceasta data, judecatoarea a admis contestatiile la mandatele de arestare si a dispus schimbarea masurii cu arest la domiciliu.

Florin _Kovacs

“Am profitat de absenta domnului avocat Catalin Dancu, aparatorul fostului inspector sef adjunct Florin Bolbos, si am obtinut o decizie favorabila. Am avut un noroc nesperat ca domnul Dancu sa aiba un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie si sa nu poata veni, altfel ne-ar fi fost mult mai greu sa convingem instanta ca nu exista motive pentru prelungirea arestului cu inca 30 de zile”, a precizat avocatul Florin Kovacs. cu o unda de ironie la adresa confratelui din capitala.

Reamintim ca, in urma cu doua zile, Tribunalul Timis a prelungit mandatele de arestare cu inca 30 de zile, in ciuda faptului ca avocatul Catalin Dancu a venit cu o scrisoare de la Patriarhul Daniel prin care se solicita punerea in libertate a lui Florin Bolbos, pe motiv ca este un bun-credincios, care a ajutat biserica ori de cate ori i s-a cerut. Decizia Curtii de Apel Timisoara este definitiva, astfel ca la expirarea termenului primelor mandate Sorin Muntean, Florin Bolbos, Marcel Craciunescu si Pavel Teodor vor putea pleca acasa. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

7 Responses to AREST LA DOMICILIU! Magistratii Curtii de Apel au decis ca arestatii din Dosarul Politiei Timis sa plece acasa!

 1. pluto says:

  Kovacs the best!@@@@

 2. postasu says:

  daca ar fi baiat fin Dancu ar aduce “jde miile de euroi inapoi! sau ar face o donatie generoasa catre extraordinar de fericitul Daniel

 3. codlea says:

  mi se pare ciudat ca acum o luna au existat probe pentru confirmarea arestarii preventive, iar acum au disparut! ce se intampla aici? a cui jocuri le face curtea de apel?

  • maior says:

   Codlea boulete, azi s a discutat prelungirea arestului preventiv!! Nu se mai impune arestarea dobitocule, care este o masura exceptionala!!

 4. iosif says:

  stau si ma gandesc de ce-o fi absentat Dancu, daca tot a cumparat de la patriarhie acea scrisoare sfanta, ce urma sa-i redea libertatea lui Bolbos. o fi fost vreo strategie ca sa nu mai dea banii inpoi? cine poate sti

 5. un politist says:

  Chiar ca justitia e oarba! Cum drequ sa eliberezi din arest niste mizerii care nu si-au recunoscut greselile! La cate pile ai relatii au aceste mizerii o sa ajungem sa le mai platim si despagubiri!

Leave a Reply

%d bloggers like this: