BREAKING NEWS! La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt reclamate o serie de aranjamente pentru castigarea concursului de manager de catre medicul sarb Mihajloviċ Vidosav     Jurnalistul Andrei Gheorghe a decedat la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator     Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat procesul cu jurnalistii de la Antena 3 si va trebui sa fie despagubita cu suma de 300.000 de lei     Un inculpat din dosarul de trafic de persoane Filiera araba reclama ca a fost arestat preventiv, desi in perioada investigatiilor era in custodia Centrului pentru Refugiati din Arad    Primaria Timisoara a fost amendata cu 10.000 de lei, de catre inspectorii ISC, pentru starea portii de acces in oras de pe Calea Aradului    Codul galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza si Timisul, prelungit de ANM pana la sfarsitul saptamanii

INSELACIUNE! Procurorii Curtii de Apel Timisoara au trimis in judecata un avocat, acuzat de inselarea unui client cu 6.000 de lei

avocat_legat

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat rechizitoriul in dosarul unui membru al Baroului Arad, acuzat de savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata, si au dispus trimiterea acestuia in judecata.

Probatoriul procurorilor a relevat faptul ca, in perioada 2012 – 2013, avocatul Ciprian Ioan Ciocu a indus in eroare o persoana cu privire la promovarea si derularea a doua procese civile si a unei plangeri penale, comunicandu-i ca a formulat cererile de chemare in judecata si plangerea penala, iar acestea au fost admise si urmeaza sa fie puse in aplicare. In realitate, avocatul nu efectuase niciun demers in acest sens, spun procurorii. Prejudiciul creat persoanei vatamate prin fapta comisa este in valoare de 6.000 de lei. Dosarul a fost trimis spre solutionare Curtii de Apel Timisoara.

Reamintim ca, in urma cu 15 ani, si un avocat din Baroul Timis a fost cercetat pentru falsificarea unei hotarari judecatoresti, in sensul obtinerii unei solutii favorabile intr-un dosar privind revendicarea unui imobil de pe strada Paris. Falsul a iesit la iveala in momentul in care persoana vatamata s-a prezentat la arhiva pentru investirea sentintei cu formula executorie. Dosarul a fost instrumentat de procurorul Pompiliu Stanciu, care a trimis avocatul in judecata pentru fals si inselaciune. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: