BREAKING NEWS! Parchetul Militar din Timisoara a preluat dosarul politistilor si jandarmilor acuzati ca au batut si bagat in spital doi tineri    O familie din Satu Mare - sot, sotie si soacra - a fost ucisa in propria casa; barbatul dadea bani cu camata si se presupune ca ucigasul ar fi un debitor    Un student de la Agronomie, batut de un coleg de camin cu un box metalic    Sistemul de trafic management implementat pe strazile Timisoarei, la un pas de colaps, dupa ce CL nu a aprobat bugetul pentru mentenanta    Un student din Maroc a simulat un accident pe o trecere de pietoni din Timisoara pentru a face rost de bani sa plece acasa    Cel putin 155 de morti si 120 de raniti intr-un atac terorist cu bomba la o moschee din Peninsula Sinai, in Egipt

Tribunalul Timis a prelungit mandatele de arest la domiciliu din dosarul de coruptie al fostilor sefi din Politia Timis! Totusi, inculpatii spera ca li se va permite participarea la slujba de Inviere!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

sefii politiei timis

Dosarul de coruptie al fostilor sefi din Politia Timis s-a aflat, astazi, din nou pe rolul instantelor de judecata, desi procurorii DNA continua sa caute dovezi cu care sa probeze acuzatiile de abuz in serviciu retinute in seama comisarilor sefi Sorin Muntean si Florin Bolbos.

De aceasta data, cererea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului la domiciliu in cazul inculpatilor Sorin Muntean, Florin Bolbos, Marcel Craciunescu, fostul sef al Serviciului Politie Rutiera, si Pavel Teodor, inca primarul orasului Recas, a fost judecata de un alt magistrat, dupa ce in acest dosar s-a consacrat, prin emiterea si prelungirea mandatelor de arestare, presedinta Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu.

Sperantele rudelor si aparatorilor celor patru inculpati, care asteptau o respingere a cererii procurorilor de prelungire cu inca 30 de zile a mendatelor de arestare la domiciliu, s-au dovedit a fi desarte. Judecatorul Radu Herciu a admis propunerea formulata de DNA, Serviciul Teritorial Timisoara si a prelungit toate mandatele. In aceste conditii, daca anchetatorii nu vor da dovada de bunatate crestineasca pentru a permite parasirea temporara a domiciliului, cei patru nu vor putea participa la sfanta slujba de Inviere, cu ocazia sarbatorilor pascale. (G.I.)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

7 Responses to Tribunalul Timis a prelungit mandatele de arest la domiciliu din dosarul de coruptie al fostilor sefi din Politia Timis! Totusi, inculpatii spera ca li se va permite participarea la slujba de Inviere!

 1. M says:

  Ce iti mai place sa tragi pt ei. auzi tu, bunatate crestineasca. asa subtil, sa nu fie nevoie de semnul (P)

  • Bojin says:

   Ce nemernici sunteti anonimilor,Muntean si Bolbos nu meritau asa ceva!!! Sunteti niste comentatori jalnici si frustrati@@@

 2. B says:

  Sa spuna mersi ca nu-si fac pastele-n arest. Altfel, la domiciliu sa-i tina pana la sentinta definitiva.

 3. sorin si florin says:

  Sorin a picat datorita increderii in oameni si a faptului ca nu si-a pazit spatele! Bolbos la fel

  • george says:

   n-are rost sa-i compari pe sorin cu florin…clapacioace a fost un gunoi care a cumparat pe bani diplome universitare…in final a ramas acelasi cioban incult care stia doar sa ameninte oamenii din inspectorat….un MICIMAN!

 4. Doru says:

  Ma asteptam la ei sa-si depuna idemisiile de onoare din functiile de conducere asa cum cereau ei la supusii lor cazuti in ispita .Politicul si pilele i-a incadrat direct in politie fara scoli militare si le-a dat functii, avansari si tot cumetriile obscure i-au bagat in puscarie!

Leave a Reply

%d bloggers like this: