DENUNT SI-N FOTBAL! Fostul international Ionel Ganea s-a prezentat la DNA pentru a reclama clubul U Cluj ca-i datoreaza 200.000 de euro! Avocatul sau ar putea fi Florin Kovacs!

ganea

Fostul fotbalist agresiv al Politehnicii Timisoara, Ionel Ganea, s-a enervat atat de tare pe conducerea clubului Universitatea Cluj Napoca, unde fost antrenor mai bine de jumatate de an, incat s-a prezentat la DNA pentru a depune o plangere penala impotriva fostilor sai angajatori.


Fostul international a reclamat faptul ca acest club i-ar datora suma de 200.000 de euro, desi, in noiembrie 2014, a pierdut un proces aflat pe rolul Curtii de Apel Suceava, iar magistratii l-au obligat sa restituie clubului suma de 60.000 de euro.

“Instanta a decis, printr-o sentinta definitiva si irevocabila, faptul ca Ionel Ganea, fost antrenor al clubului nostru in perioada februarie 2013 – octombrie 2013, trebuie sa returneze suma de 60.000 de euro catre FC Universitatea. Conform deciziei Curţti de Apel Suceava, fostul antrenor nu era indreptatit sa primeasca respectiva suma, in conditiile in care aceasta nu a fost trecuta in tabelul definitiv de creante”, s-a mentionat intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al U Cluj.

Mai exact, judecatorii au constatat ca desfacerea contractului de munca a lui Ganea a fost in concordanta cu prevederile legale si l-a obligat sa restituie salariile primite in perioada septembrie – decembrie 2013. In aceste conditii, este posibil ca Ganea sa apeleze la serviciile avocatului timisorean Florin Kovacs, care are experienta in domeniul contractelor si proceselor din fotbalul romanesc.

In urma cu cativa ani, Kovacs l-a asistat pe Dorinel Munteanu in momentul in care a semnat contractul de antrenor cu U Cluj, iar mai apoi l-a reprezentat in procesul intentat de Dorinel Munteanu lui Adrian Porumboiu si Cornel Penescu, de la FC Arges, dupa ce a fost acuzat de blat si dat afara de la FC Vaslui pe motiv ca ar fi “trantit” meciul cu Steaua. Avocatul a castigat procesul blaturilor din fotbalul romanesc, iar Porumboiu si Penescu au fost obligati la plata a cate 50.000 de lei. (G.I.)

Leave a Reply