ANTIFRAUDA A PARALIZAT TIMISOARA! Zeci de magazine si restaurante au fost sigilate de inspectorii antifrauda! Cofetaria Codriana, inchisa timp de o luna pentru un plus de casa de 1,50 lei!

imagine codrina

De la intrarea in vigoare a legislatiei privind suspendarea activitatii unui agent economic prins ca nu emite bonuri fiscale, respectiv de la 1 martie 2015, o vizita a inspectorilor antifrauda este perceputa mai rau ca moartea.


Nici nu se putea altfel, cata vreme inspectorii aflati sub comanda lui Adrian Paul Voicu, seful Directiei Regionale Antifrauda Deva, de care apartine si Timisul, au inchis si sigilat deja, pentru o perioada cuprinsa intre o luna si trei luni, zeci de magazine, restaurante, cafenele si alte unitati comerciale din Timisoara.

Ultima unitate care a cazut prada iuresului inspectorilor antifrauda este cunoscuta cofetarie Codrina, din Piata Badea Cartan, a carei activitate a fost suspendata pentru o luna, clientii fiind anuntati, printr-un afis lipit pe usa, ca unitatea nu emite bonuri fiscale. Motivul incredibil pentru care oamenii lui Voicu au pus lacatul pe prajiturile Codrina este un plus de casa de 1,50 lei, descoperit de inspectori dupa ce au confruntat monetarul din casa de marca cu valoarea bonurilor emise pana in momentul descinderii, care nu a putut fi justificat de vanzatoare.

“Este important de mentionat ca plangerea nu mai suspenda executarea sanctiunilor dispuse pentru sanctionarea abaterilor mentionate, iar ruperea sigiliului constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de pana la un an”, se precizeaza intr-un comunicat al Directiei Generale Antifrauda Fiscala.

In ultimele zile au mai fost inchise cate unitati comerciale apartinand omului de afaceri Mihai Petrachioiu, iar inspectorii antifrauda se pare ca i-au pus gand rau si firmei de paza si protectie apartinand fostului practicant de lupte libere Adrian Olteanu.

“In ultima vreme, de mai multe ori, in restaurant si-au facut aparitia echipe de cate doi indivizi, imbracati la costum si cravata, care au cerut cate o cafea si un pahar de apa plata. Dupa consumarea paharelor de apa, foarte grabiti, au mai cerut altele! De fiecara data pe tava au avut si bonul fiscal! Ulterior am aflat ca baietii erau de la Antifrauda si ca asta este modul in care forteaza neemiterea de bonuri fiscale, pentru ca mai apoi sa-ti sigileze unitatea! Daca nu dadeam bon, ne puteam trezi cu amenda de 20.000 de lei si unitatea inchisa”, ne-a declarat patroana unui important local din Timisoara.

Multi dintre comerciantii care risca sa-si piarda afacerile din cauza amenzilor uriase si a sigilarii unitatilor au reclamat modul abuziv de actiune al inspectorilor, a caror controale sunt absolut discretionare.

voicu_anaf

De altfel, inspectorul general adjunct Adrian Paul Voicu a fost acuzat de abuzuri asupra unor agenti economici, pe care voia sa-i “termine”, iar informatiile ajunse in presa au dus la demiterea sa de la conducerea Directiei Regionale Antifrauda Tg. Jiu si mutarea pe un post similar la Directia Regionala Antifrauda Deva.

Acest lucru s-a intamplat dupa ce un inspector antifrauda, sub protectia anonimatului, a apelat la presa pentru a povestit cum el si inca un coleg “au fost trimisi sa fotografieze facturile unei firme si sa terorizeze toti clientii care au cumparat de la firma respectiva”, intrucat li s-a dat ordin sa “termine Marlorex”.

De la 1 martie, punctul de lucru al comerciantilor prinsi ca nu utilizeaza casele de marcat fiscale sau nu emit bon fiscal pentru toate bunurile livrate sau serviciile prestate se suspenda pe o perioada cuprinsa intre 1 si 3 luni, iar amenzile sunt intre 10.000 si 15.000 lei.

Pana la sfarsitul anului, prin acest mod dur de a combate evaziunea fiscala, se spera in intrarea in legalitate a comerciantilor care lucrau la negru si, in consecinta, aducerea la bugetul statului a catorva miliarde de lei. (G.I.)

UPDATE! In urma unei solicitari de informatii  in baza Legii 544, purtatorul de cuvant al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Alexandru Cristea, ne-a remis urmatorul raspuns, sententios si imperativ:

“Informaţiile privind un control al inspectorilor Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală la SC Codrina SRL din Timişoara sunt mincinoase, fara corespondenta cu realitatea – inspectorii DGAF nu au efectuat nicio actiune de verificare a activitatii comerciale a SC Codrina SRL.”

72 thoughts on “ANTIFRAUDA A PARALIZAT TIMISOARA! Zeci de magazine si restaurante au fost sigilate de inspectorii antifrauda! Cofetaria Codriana, inchisa timp de o luna pentru un plus de casa de 1,50 lei!

  1. Voicule,Voicule….! Te razbuni pe timisoreni, dar te va lua DNA cat de curand si pe tine pentru abuz in serviciu dacă nu pentru șpagă!!!Faci controale numai la comandă!!! Dar la firmele fratilor Cristescu nu te bagi, ca te ceartă Sîrbu tata socru;)

  2. Ipochimenul de voicu are un singur merit:a fost iubitul lui Daciana Sârbu iar ponta nu ii refuza nimic iubitei sale sotii si l a pus sef la antifrauda dar el nu stie carte ioc

  3. Cu acest sistem sigur nu se vor aduce mai multi bani la buget si vor fi si mai multi someri.Acesti inspectori trebuie sa fie exemplar pedepsiti caci aceste obiceiuri existau si inainte dar acum mi se par f. grave.Nu mi se pare corect si nici in folosul tarii sau a cetatenilor .Abuzurile existau si inainte dar acum o mana de derbedei de la antifrauda fac legea lor.Ce diferenta este intre ei si niste infractori?Acum am ajuns sa ne controleze infractorii?

  4. pe cina surprinde ??? ei vor SPECTACOL . TEATRU SI CIRC. NICIDECUM REZOLVAREA PROBLEMELOR .ALTFEL, AR AVEA UNDE SA CAUTE FRAUDE … CUM DE NU LE CRAPA OBRAZU DE RUSINWE SA INCHIDA UN MAGAZIN PENTRU FRAUDA DE 1.5 LEI … IAR ALTII FRAUDEAZA MILIOANE ?? !!

  5. Dl Voicu a scris in mai multe procese verbale de contraventie :marfa a fost adusa din judetul Bucuresti.

  6. Bine ca ministr.finatelor nu a emis bon fiscal de 2.000.000 mil.de euro si codrina pt.50 lei suspendara activitati,unde este dreptate?? nici 2% nu avem drept la viata !!!!!

  7. …poate e un inceput…bun…rau, dar sunt de parere ca trebuia demult facut asta!!! Odata si o data trebuia sa invie Tepes!! …sa auzim numai de bine!

  8. Nu am vazut nici un inspector fiscal la vanzarea de martisoare sau de 8 martie . Unde erau casele de marcat a tuturor acelora ??? Bine ca se controleaza ca de obicei acolo unde se stie ca exista cascaval si bonitate financiara, si evaziunea din plina strada este ignorata in mod categoric. Intrii in piata, esti abordat de x sau y cu tigari la negru, dar ei nu stiu nimic . . . Mergeti si la Metro, Selgros, Carrefour etc, si ei au plusuri respectiv minusuri pe casa, va garantez, si inchideti-le si pe alea 1 luna, sper doar ca statul sa aibe bani pentru plata atatora someri . . .

  9. Trebuie sa adune milioanele de euro fraudate de sefii cei mari, ca acum au golit visteria si nu mai au ce fura…..si cum la cei mari nu au acces ca se trezesc destituiti din functii a doua zii….isi arata muschii pe amaratii care si asa abia supravietuiesc crizei….dar ne meritam soarta daca nu stim sa ne adunam toate imm urile cu toti angajatii in fata palatului anaf ului din piata 700 sa le cerem socoteala…sa i tragem in tzeapa!!!

  10. Voicu a fost trimis in timis cu misiune clara de a termina unitatile care nu raspund la comanda lui Ilie Sarbu! sunt zeci de pizzerii care-ti aduc nota de plata pe o jumate de pagina de caiet, sunt sute de birturi de unde cumperi o juma’ de rom sau o bere aruncand banii la chelner

  11. ba tepes tepes deacord,dar si corectitudine,daca expira o tona de produse sa te scazi si sa nu patesti tva ,legea spuene la ciocolata 2 % la iaurt 3% pai cine poate sa stie cate produse expira ,deci corect la bonuri dar ei sa nu fie corecti la scazamat aici este problema,si mai sant si altele,dar nu este aici loc suficient,in general toate lovesc in comercianti si de acea si lupta asta de a mai acoperi gaurile pe care nu le acopera nimeni

  12. În măsura în care face referință la cofetaria Codrina, stirea de mai sus e falsă.

    Codrina de pe Simion Barnuțiu este închisă pentru 5 zille (23.03-27.03) pentru lucrări de renovare în laborator. Chiar daca ne pune în situația de “victimă”, dând șansa cititorilor să ne ia apararea pentru o măsură aparent absurdă, folosirea imaginii noastre pentru a crea senzație este foarte supărătoare.

    Cerem redacției să editeze titlul și conținutul știrii și să-și asume greșeala.

  13. Afisul ANAF l-am vazut si eu luni seara cand am oprit sa iau niste prajituri pentru acasa, Daca ati rezolvat problema repede repede sunand la ilie sau la mai stiu eu la cine, bravo voua, dar nu trebuie sa-i discreditati pe cei care au consemnat stirea inoportun pentru imaginea voastra

  14. Felicitari ANAF…tineti-0 tot asa! Hotii in sfarsit au frica de cineva…legea e fff buna! De ce oare tot ce este bun in tara asta ne gasim sa contestam! Bravo ANAF! Controlati va rog si toate magazinele din placaj in care se vand legume si fructe…la legume si fructe nimeni nu elibereaza bon fiscal

  15. De la controlul normal al unei firme de catre anaf si pana la “jihadul” care a fost zilele trecute e o diferenta mare.Este clar ca tot ce s-a intamplat a fost la comanda.Iar daca este adevarat ceea ce se spune despre seful de la Deva … Voicu sau cum l-o chema atunci e grav de tot.Institutia in sine isi pierde orice credibilitate si se transforma intr-un aparat represiv.Grija mare pentru ca granita intre corectitudine si abuzuri e foarte subtire si inspectorasii anaf tind sa o calce in mod repetat.Am asistat si eu la un asazis control de genul acesta intr-un bardin Mall si mi-am facut o parere clara despre ei.Eu la comportamentul lor i-as fi aruncat in strada cu riscul sa-mi inchida taraba definitiv.Mai ales ca aveau si camere de supraveghere in incinta care nu stiu insa daca captau si sunetul din ambient sau doar imaginile.

  16. Eu , propun sa inchidem afacerile timp de o luna ( noi , cei care fraudam statul ) sa vedem incasarile de la buget si daca rezultatul este benefic pt stat propun sa nu reluam activitatile , sa ne plateasca satul somaj timp de 6 luni .

  17. Dezinformare totala…stirea este complet falsa…absurdul/kafka…acum apar si personaje caragialiene care se jura ca au vazut afisul anaf….asta imi suna a stire platita de concurenta…meschin si trist.

  18. Mai draga dobos sa mori tu ca ai vazut afisul anaf pe vreo usa a vreunei cofetarii Codrina???jura-te tu pe mama ta?si te credem pe cuvant,nu va este rusine sa fabricati asa stiri??va roade o invidie groaznica ,nesimtire mare nesimtire!RUSINEEE

  19. Stire platita de Codrina ca sa se victimizeze, sa se mai auda de ei, ca le-a luat-o Trandafirul in fata

  20. ANII DE ZILE NU ATI FACUT NIMIC, NU ATI LUAT NICI O MASURA SI DINTR-O DATA AVETI ORDINE DE LA COMUNITATEA EUROPEANA SA FACETI “CURATENIE DE PRIMAVARA”. DAR PLUSUL RESPECTIV DE LA CODRINA, PUTEA PROVENI DE LA UN CIUBUC LASAT DE VREUN CLIENT, CORECT ?
    NU SUNT IMPOTRIVA MASURILOR ANTI FRAUDA DAR TREBUIE SA EXISTE SI O FLEXIBILITATE IN ACTIUNIILE PE CARE LE INTREPRINDETI CONFORM LEGII.

  21. judetul Bucuresti?!? asta cand a mai aparut??? cred ca doar in capul celor ce au facut geografia cu femeia de servici…cat despre ANAF antifrauda…sa-i chish in freza 😉

  22. Olivia draga te asigur ca nu este asa ,asta ca poate nu poti dormi la noapte,Codrina nu se preteaza la asa ceva ,nu are de ce ,fiecare are locul lui sub soare ,dar stiti voi vorba aia “Prostu moare de grija altuia si lenesul de drum lung”

  23. Prajiturile de la Codrina is minunate, cred ca Voicu face jocurile patroanei de la Trandafiru, o fata darnica si flexibila

  24. daca vreti sa faceti dreptate scadeti tva ul ala de 24 % incepeti de la voi curatenia si dupaia
    faceti curat in tara problema nu ii la timisoara problema ii la voi

  25. Ce politică de combaterea fraudelor fiscale adoptă ANAF-ul. Cum vreți să recuperați taxe, dacă sistați activitatea unui magazin pentru o N perioadă din cauza unui plus nejustificat pe casă de 1,5 lei, dar tu lipești pe ușă că nu emite bonuri fiscale. Dar pe la lanțurile de hypermarket-uri și supermarket-uri când treceți ? Pe la babele ce vând urzici la colț de stradă, cand ? Păi dacă-i lege, să fie pentru toată lumea, nu cu dedicație…

  26. Stire de toata jena…..Ar fi bine sa ve documentati inainte sa ,,produceti,, o tentativa de stire.In primul rand,Codrina este inchisa pt renovare.(daca nu credeti,dati o fuga pe la ei).Ati face un bine…..poate asa deschide mai repede….nu zic de rau,dar mi-e dor de o prajitura Buna.

  27. in zadar se chinuie Codrina sa para in renovare in luna cu cele mai mari vanzari din an, pentru ca nu convinge pe nimeni! de cand la unitatile de alimentatie publica renovarile si remonturile se programeaza in martie? doamnelor de la Codrina, nu e nici o rusine sa fiti inchisi pentru o suma penibila de 1,50 lei! dar asumati-va controlul si sanctiunea, ce naiba, ca toti buticarii de pe Barnutiu stiu ce vi s-a intamplat

  28. Ar trebui sa recupereze marile furturi su jafuri care sau facut de 25 de ani sa platesaca cei cu sutele de milioane de euro nu cei cu diferente f mici si cu mica evaziune.RUSINE ORGANELOR DE CONTROL,Oricum se fac numai contraile la comanda

  29. O echipa de “profesionisti” :

    Gheorghe Ilas – redactor sef
    Caius I. Seracin – redactor sef – adjunct
    Vlad Enciu – reporter investigatie
    Eva Teodorescu – social
    Mara Ion – politic
    Carla Radulescu – sport
    Gabriela Gaspar – monden

  30. Tu precis esti vreun frustrat pe care la inselat nevasta cu vreun patron ! Anaf-ul nu o sa ti rezolve problema asta ! Incearca sa i fuți si tu nevasta daca ai cu ce !

  31. O echipa care nu scrie pe sucuri si prajituri, spune adevarul oricat de mult ar afect tava de savarine de la codrina! stiu asta din propria experienta, cand mi-am salvat casa de pe Mures din mainile mafiei imobiliare pentru ca oamenii astia au scris despre problema mea

  32. Jalnica incercare de a simula o lucrare in plin sezon al prajiturilor! Incercati altceva 🙂

  33. nu ma intereseaza rozboiul codrina – trandafirul, dar nu inteleg de ce codrina nu a vandut prajituri de la celelalte laboratoare pe perioada cat se repara laboratorul de pe barnutiu! a preferat sa-si tina clientii la usa, decat sa incerce o asemenea solutie sau chiar au fost inchisi de anaf si apoi au inceput o lucrare pentru alibi

  34. Acestor ,,domniti”,ca sub nici o forma nu sint domni,sa le spuneti asa;CA STITI UNDE LOCUIESC,STITI UNDE SA DUC LA SCOALA COPII LOR…STITI TOT CE FAC SI UNDE SE DUC CEI DRAGI LOR SI ALTE ASEMENEA SI LE VA FI SUFICIENT SA SE TREZEASCA DREQ O DATA. ASA SA LE SPUNETI SI POLITICIENILOR DE ORICE RANG…CA SE TREZESC SI ASTIA…MAI REPEDE CA FUNCTIONARII PE CARE-I CORUP !!! TRAIM TOTI PE PAMANT,SUNTEM VULNERABILI…NUMAI CA UNII AU CAM UITAT…

  35. Pana la urma aici se va ajunge.

    “Pentru bietele tari coloniale presiunea a ajuns insuportabila. Stau sa explodeze. Situatia nu se va putea rezolva decat cu pusca. O vor folosi, intr-o prima faza, chiar asupritorii contra asupritilor, iar, intr-o a doua faza, va fi invers!”

    http://www.stiri-extreme.ro/?p=2804

  36. Vad ca si anaf are postacii ei. Sunteti tot din aia de 10000 EURO ca si la varf(udrea,etc)? Sau nu inca? Ca fonduri exista…

  37. Mai exista trandafirul? Parca-i o banca acolo… Si unde sunt acum trandafirul ca acum vreo 20 de ani era super fain la ei?

  38. Si eu ma gandeam asa, sa se inchida firma la care lucrez 3 luni ca am uitat sa scot vreun bon pe 3 lei de o cafea(se poate intampla daca te chinuie vreun angajat de-al lor sub acoperire) si sa stii ca-ti moare copilul acasa de foame! Pai tata, mai conteaza ceva?

  39. pe la cei de la cofetaria VERONA , din Piata Balcescu cand treceti domnilor inspectori? acolo nu se da bon fiscal de cand e cofetaria deschisa…iar daca indraznesti sa ceri bonul fiscal, mai ca nu-ti da cu prajitura in cap… sa nu mai zic de preturi ca sant foarte mari ,insa tot timpul e coada acolo,pt ca au si un merit…fac prajituri foarte bune…deci evaziunea este la ea acasa

  40. Serios? Sa-ti inchida activitatea pentru bacsis de 1,5 lei? Pe bune? Esti nebun? In ce tara vezi tu asa ceva? Adica eu, ca si consumator, nu am voie sa las tips unui ospatar ca risca patronul localului sa i se inchida intreaga afacere pentru un leu? Tie chiar ti se pare in regula? Se vede ca nu ai idee ce inseamna sa ai o afacere in tara asta…

  41. Fara suparare, dar zau ca la martisoare nu ai nevoie de casa de marcat… Tigarile, parfumurile si alte minuni de genul sunt vandute, in general, de persoane cu care nici astia nu se leaga la cap. Dar la martisoare platesti o autorizatie si iti declari veniturile dupa, daca e cazul. Simplu. Casa de marcat… auzi… tu ai idee cat costa una? Sau ca nu poti pur si simplu sa iti iei casa de marcat ca te cheama Gigel si ai chef sa ai una de decor pe frigider? Sa vinzi martisoare la colt de strada e suficient sa fii persoana fizica cu autorizatie pe x zile. Persoanele fizice nu isi pot lua case de marcat. Comon! Asta da frauda… cu martisoare :-s

  42. va rog sa studiati bine fotografia ! din cate stiu eu codrina are tamplarie de pvc alba nu maro, iar pct de lucru din badea cartan, nu are zid in partea dreapta cum te uiti la poza (se vede o potiune mai galbena care pare a fi zid), ci toata vitrina este din pvc, repet, alb. deci s-ar putea ca acest articol sa fie un bluf total, facut de niste oameni care nu au nici un scrupul….

  43. stirea se refera doar tangential la Codrina! Nu inteleg de ce se agita atat postacii lui Codrina! asta inseamna ca acel control chiar a fost, sanctiunea s-a dat, apoi au vrut sa puna batista pe tambal si sa simuleze niste reparatii. Noroc cu ziaristii ca au facut public totul si Codrina a spart prin laborator degeaba! Sigur ca simti o frustrare

  44. Tu precis ca esti un parlit de ,,mare patron” de tara care meriti sa te arda ANAF-ul. Sa dea Domnul sa vina peste tine! Doamne-ajuta!

  45. Mai taca-ti flenca cu afacerile tale de doi lei. Bine va face, sa va controleze pe toti pana la sange, sa va iasa smecheriile din cap.

  46. ANAF daca au baut cafeaua din banii lor si dupa acea au scos legitimatiile au facut o ilegalitate foarte mare deoarece nu au voie sa foloseasca banii personali in astfel de cauze ,sa citesca articolul 26 .aliniat 14 din 199!si asa scrie acolo !si bani pentru cafea nu au de facut asa ceva fara actele premergatoare !

  47. LA CITE GUNOAIE DE EXCROCI MAI SUNT SI I TIMISOARA NIVI DACA II IA LA RIND NU DA GRES, TOTI SUNT LACOMI, MIZERABILI DE LACOMI, UN PROCENT MIC PROBABIL FACE EXCEPTIE , RESTUL….

  48. Ar trebui iesit in straada sa i dam jos pe dobitociii astia si pentru ce sa dam bonuri pentru aia din parlament sa i tinem in spate sa poata fura incontinuare nu ajuta poporul cu nimica

  49. Trandafirul are o cafetarie in complex, eu de aia stiu, dar vinde torturi si prajituri si in cladirea veche, unde acum se afla banca, dar mai in spate! Va asteptam!

  50. decat 60 de comentarii la un articol care, de fapt, ii ia apararea Codrinei dar comunistii de acolo nu au notiuni de imagine, mai bine cofetaria obtinea o hartie de la Antifrauda ca in ultimii 20 de ani nu au primit nicio sanctiune

  51. Domnule Remus,
    Probabil nu intelegi, sau nu vrei sa intelegi: ce trebuia sa inceapa? Aceste abuzuri? Fiindca, daca erau niste masuri corecte, nu se revolta atata lume. Nu pricepi ca analfabetii astia din gasca recent incropita la ANAF din fosti vamesi, spagari de meserie, sau alte rebuturi lipsite de educatie, nu vor putea niciodata sa rezolve adevarata evaziune? Ce are tara asta de castigat din suspendarea activitatii unei firme cum e Codrina, o cofetarie de la care iau prajituri de ani de zile si care a dat intotdeauna bon fiscal? Are doar de pierdut statul roman, prin faptul ca o luna de zile nu se mai vireaza la buget impozit pe vanzarile care nu se mai fac, impozite pe salariile care nu se vor plati. Dar cum sa ne mai asteptam la ceva bun de la un guvern in care ministrul finantelor are lingouri de aur in seif (bani castigati cinstit din salariul de bugetar!!!!!), seful ANI este un impostor si sefa DIICOT e lupul pus cioban la stana! E vai de capul nostru! Tepes ar trebui reinvetat in primul rand pt cei care fura de acolo din fruntea tarii! Si inca ceva: eu lucrez la o companie multinationala si stiu ce inseamna bugetele de venituri si cheltuieli. Crede-ma, altele sunt metodele de rezolvare a evaziunii fiscale, dar mai ales cu alti oameni, fiindca, pana la urma noi suntem oripilati de abuzurile facute de tampitii astia trimisi in controale, care sunt niste agramati si needucati, dornici sa se afirme. Ei ar trebui trasi in teapa!

  52. Pana la urma discutia nu este neaparat despre Codrina. Problema este ca o lege care ar putea ajuta la combaterea evaziunii fiscale e aplicata abuziv si total ineficient. Nu pornesti asa aiurea la o vanatoare de vrajitoare, cu o armata de oameni neinstruiti pt asa ceva, fiindca greselile lor ne costa tot pe noi, contribuabilii. Eu nu stiu ce s-a intamplat cu adevarat la Codrina, dar abuzurile exista cu certitudine, fiindca eu am auzit si despre altele asemanatoare, sunt o multime de restaurante inchise de proprietari (vezi Complexul Studentesc) tocmai ca sa evite aceste masuri. Teoretic as fi de acord cu actiunile anti-evaziune, daca ar fi aplicate corect, nepartinitor, gradual in functie de gravitatea faptei. Si mai ales constant, permanent, nu in valuri, sa fie pedepsiti unii mai ghinionisti, iar “baietii destepti” sa fie la adapost. Abia atunci s-ar simti efectul pozitiv anti-frauda. Pana atunci, raman la parerea ca lucrurile care se intampla acum, in acest fel, sunt o eroare (ca sa ma exprim eufemistic, abtinandu-ma sa spun “o porcarie”).

  53. mai minte de militian! 1,5 lei e plus de la toti clientii dintr-o zi pana la ora controlului! nu 1,5 , 10 lei etc…spune-mi te rog, prostia doare?

  54. Moise Guran
    “Dupa ce ANAF-ul a dat un comunicat in care explica faptul ca n-a verifiat nicio cofetarie, cei de la ZF au retras articolul de pe site. In comunicatul ANAF se mai lamureste si faptul ca Fiscul nu se ocupa cu urzici, iar la povestea cu 3,18 lei era vorba de fapt de 1.596,72 lei. Tot comunicatul aici https://static.anaf.ro/static/3/Anaf/COMUNICAT%201.pdf
    Oricum, povestea asta arata cat de jalnic a ajuns presa romaneasca. Nu mai verifica nimeni nimic, tot ce e pe facebook e luat de bun. vai de capul nostru!”

    https://www.facebook.com/moise.guran?fref=ts

Leave a Reply