VALSURI IN LOC DE MANELE! Cuibul interlopilor din Timisoara, barul “Lepa Brena”, se va transforma intr-un local modern, unde se vor putea exersa doar dansurile de societate! VEZI cine investeste in aceasta afacere!

club_lepabrena

Locul de petrecere al lumii interlope din Timisoara, clubul de noapte “Lepa Brena”, si-a inchis portile inca de anul trecut, dupa ce, in ultimii ani, acest bar a gazduit cateva incaierari violente intre bandele rivale din oras, unele avandu-i ca protagonisti pe Sorin Udrea si Jean Crihan, dar si pe fratii Stoiti si fratii Gazibara.


Mai mult, in 2010, in cel mai rau-famat local de noapte din capitala Banatului a fost agresat chiar si un politist de la Investigatii Criminale, care, la plecarea spre casa, a fost lovit cu pumnii si cu parul de mai multi indivizi aflati in stare de ebrietate.

Atentionat ca localul sau devine tot mai periculos pentru viata de noapte a orasului, riscand sa ajunga in fata procurorilor pentru violentele clientilor, patronul localului a luat hotararea de a-si lichida afacerea si de a scoate la inchiriere spatiul generos de peste 200 de metri patrati.

Dupa o campanie agresiva pe OLX, recent, barul a fost adjudecat de un cetatea francez, care va deschide un club elitist, unde pasionatii de serate mondene vor putea exersa dansul de societate.

“Am inchiriat unui cetatea francez, care doreste sa deschida un club cu dansuri de societate. Ceva modern si civilizat. Mi-au ajuns 20 de ani de batai de cap, in care nu am avut nicio noapte libera. Sigur, au iesit si banii, dar nu a fost nicio seara in care sa fi fost nevoie de interventia bodyguarzilor pentru ca bataile sa nu ia amploare. Numai eu stiu cum am reusit sa aplanez aceste scandaluri, pentru ca politia sa nu-mi inchida afacerea. Acuma, va dati seama, dupa nebunia care a fost inainte, aici va fi un local civilizat, ce se adreseaza doar persoanelor de peste 35 de ani, unde se vor putea exersa dansurile de societate. A inceput sa sparga in interior, sa-l amenajeze, in curand va fi deschis publicului”, spune Esco, cetateanul de etnie sarba care detine spatiul in discutie de la periferia Timisoarei.

Pretul de inchiriere a fost de 1.250 de euro pe luna, adica, daca discutam despre anii trecuti, mai putin decat producea barul “Lepa Brena” in cateva ore…  (V.E.)

 

Leave a Reply