CAT COSTA UN KILLER? Un ucigas platit din Italia, care a lucrat pentru Mafie in 2013 si 2014, a dezvaluit politiei lista sa de preturi pentru executii la comanda!

kiler italian

Pentru a comanda eliminarea unui personaj nedorit, apeland la procedeele specifice Mafiei, in Italia, Bulgaria, Moldova sau alte tari cu infractionalitate crescuta se poate gasi relativ usor un killer dispus sa duca treaba la bun sfarsit, cu conditia sa fie platit la un pret corespunzator.


Recent, un ucigas platit din Italia, capturat de politie, a dezvaluit preturile pentru care era dispus sa ucida sau sa raneasca pentru grupurile de crima organizata din Roma. Este vorba de Giancarlo Orsini, de 48 de ani, care a “rezolvat” o serie de probleme pentru Mafie in anii 2013 si 2014.

Astfel, investigatorii au aflat ca pentru a ologi pe cineva Orsini primea 3.500 de euro, iar o crima costa 25.000 de euro. Orsini a marturisit cinci atentate armate si crime, relateaza Corriere della Sera. Modul de actiune era relativ simplu: Orsini ajungea la locul faptei calare pe scuter si purtand casca si ochelari de soare, anunta ca este calaul si tragea. Pe Cinzia Pugliese, o cosmeticiana de 61 de ani, a impuscat-o picioare, in salonul ei, pentru 3.500 de euro.

Pe Frederico Di Meo, un dealer de cocaina de 37 de ani care a intrat in conflict cu o banda de albanezi, l-a impuscat, pentru 17.000 de euro, in piept si in cap, in fata unui supermarket. Pe Sesto Corvini, un camatar care se ocupa si de dezvoltari imobiliare, l-a impuscat in masina, undeva in suburbiile Romei. A primit pentru asta 25.000 de euro. Polita a precizat ca l-a prins pe Orsini dupa ce un scuter furat si folosit intr-un jaf a fost identificat la locuinta sa; tot acolo au mai fost gasiti ochelarii de soare stropiti cu sange si arma folosita in atacuri.

Mai aproape, in Bulgaria, preturile ucigasilor sunt mult mai mici. Potrivit sefului Departamentului Crime din cadrul Ministerului de Interne bulgar, Gheorghi Totkov, anual, la Sofia se inregistreaza circa 20 de crime comise contra cost, pretul angajarii unui ucigas variind in aceasta tara intre 10 si 15 mii de leva, adica circa 5.000 – 7.000 de euro. (G.I.)

Leave a Reply