BREAKING NEWS! Ministrul Tudorel Toader, acuzat ca vrea sa distruga DNA, dupa ce a propus infiintarea unei directii de Parchet speciala pentru anchetarea magistratilor    Politia Timis a operat primele retineri in scandalul dintre clanurile tiganesti de la Lugoj: doi tineri care au distrus un BMW cu topoarele    Suspiciuni de frauda la examenul pentru ocuparea a 20 de posturi de ofiteri organizat de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara    Bucuresteanca Roxana Iliescu, vicepresedintele CJT, ii transmite teleormaneanului Liviu Dragnea ca "Banatu-i fruncea"     Mihai Razvan Ungureanu vizat pentru sefia Serviciului de Informatii Externe    Sondaj hilar lansat pe Facebook de eurodeputatul Maria Grapini, care-si intreaba prietenii daca ar trebui sa-si mai taie din par sau nu

CONFORT DUPA GRATII! Celulele Arestului Politiei Timis vor fi dotate cu aer conditionat, sistem audio in camerele de vizitare, echipament de gimnastica si sisteme de securitate si supraveghere video!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

arest-IPJ Timis

Dupa mai multe reclamatii ce vizeaza conditiile de detentie din centrele de arest ale Politiei Romane, ultimele fiind legate de starea celulelor in care sunt detinute fostele ministrese Elena Udrea si Monica Iacob Ritzi, oficialii Ministerului de Interne au luat decizia de a aduce centrele de arest la standarde europene.

Astfel, prin intermediul proiectului intitulat “Servicii corectionale, inclusiv sanctiuni non-privative de libertate”, toate cele 52 de centre de arest ale Politiei Romane, cu o capacitate de 2.220 de locuri, inclusiv cel al Inspectoratului de Politiei al Judetului Timis, vor fi modernizate si dotate cu aparatura moderna.

Se are in vedere zugravirea punctelor de acces, a camerelor destinate vizitatorilor si a camerelor de grefa, dotarea acestora cu echipamente de gimnastica, sisteme de aer conditionat, sisteme de securitate si supraveghere video, intrerupatoare electrice cu potentiometru, sistem audio pentru camere de vizitare, instalatii de aer conditionat pentru autospecialele de transport si altele.

Proiectul este finantat in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014, partener fiind Consiliul Europei, si are un buget de 1,28 milioane de euro, din care 0,9 milioane de euro reprezinta finantarea externa. La sfarsitul anului trecut, gradul de ocupare a centrelor de arest era de 58 la suta. (V.E.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: