SEF NOU la Politia Timis! Comisarul Dan Constantin Stoicanescu a fost numit in functia de inspector sef adjunct! Candidatura sa a fost avizata favorabil de chestorul Petre Toba si de fratii Emil si Marius Cristescu

dan-stoicanescu

Echipa de conducere a Inspectoratului de Politie al Judetului Timis a fost completata, de la 1 martie, cu un ofiter care provine din valul tanar de specialisti ai institutiei.


Conform unei dispozitii a sefului Inspectoratului General al Politiei Romane, chestorul Petre Toba, noul inspector sef adjunct este comisarul Dan Constantin Stoicanescu, care preia functia detinuta pana la “desantul” procurorilor DNA de catre comisarul sef Gheorghe Popescu.

De altfel, Gheorghe Popescu a si fost trimis in judecata pentru o fapta de coruptie, respectiv primirea de foloase necuvenite, in urma avizului dat pentru transferul intern al unui ofiter. Comisarul Constantin Stoicanescu a fost ofiter specialist la Serviciul de Investigatii Criminale, dupa ce, anterior, a lucrat la Biroul de Investigatii Criminale si Serviciul de Politie Transporturi Caras Severin.

Daca ne luam dupa declaratia de avere, noul adjunct al sefului Politiei Timis, care va gira functia pana la organizarea unui concurs, face parte din categoria politistilor saraci si cinstiti, in conditiile in care detine patru terenuri, doua la Bethausen si doua la Fardea, doua apartamente in municipiul Lugoj, o Dcaia 1400, an de fabricatie 1992, dar si o datorie de 30.000 de euro la Volksbank.

Cu siguranta, inainte de a fi primit binecuvantarea chestorului Petre Toba, comisarul Constantin Stoicanescu a fost nevoit, probabil, sa treaca si pe centrul neoficial de putere  din zona, Hotelul Timisoara, pentru a obtine si acordul influentilor frati Cristescu. Spunem acest lucru deoarece, in stenogramele aflate in dosarul de coruptie al Politiei Timis, instrumentat de procurorii DNA, apar mai multe pasaje in care politistii care doreau functii invocau necesitatea obtinerii acordului  obligatoriu de la fratii Marius si Emis Cristescu. In prezent, echipa de comanda a IPJ Timis este completa, fiind formata din Ioan Mirescu, Daniel Langa si Constantin Stoicanescu. (G.I.)

One thought on “SEF NOU la Politia Timis! Comisarul Dan Constantin Stoicanescu a fost numit in functia de inspector sef adjunct! Candidatura sa a fost avizata favorabil de chestorul Petre Toba si de fratii Emil si Marius Cristescu

  1. Pe frații aceștia nu-i întreabă nimeni nimic? Au făcut embargoul în anii 90 , în stil industrial, au dărâmat 99% din industria din Timișoara și nimic?

Leave a Reply