LIBERI! Fostii sefi ai Politiei Timis vor putea participa la slujba de Inviere, dupa ce Tribunalul Timis le-a inlocuit masura arestului la domiciliu cu liberarea provizorie sub control judiciar!

sefii politiei timis

Apropierea sarbatorilor pascale pare sa-i fi sensibilizat pe judecatorii Tribunalului Timis, care sunt decisi sa permita cat mai multor inculpati aflati in arest sa mearga la biserica sa se roage si sa ia lumina.


Tocmai de aceasta clementa pascala au profitat fostii sefi ai Politiei Timis, comisarii sefi Sorin Munteanu si Florin Bolbos, care, in sedinta de astazi, au solicitat inlocuirea arestului la domiciliu cu liberarea provizorie sub control judiciar.

De aceasta data, presedinta Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, tocmai magistratul care, in urma cu trei luni, a arestat tot lotul de inculpati din dosarul Politiei Timis, s-a dovedit mai intelegatoare si a admis cererile celor doi politisti de inlocuire a arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Paradoxal, tocmai avocatul adus cu surle si trambite din Bucuresti, Catalin Dancu – absent de la dezbaterea de azi intrucat se afla in Israrel, la locurile sfinte – a cerut pentru clientul sau, Florin Bolbos, incuviintarea instantei ca inculpatul sa poata parasi domiciliu doar in noaptea de Inviere, pentru a participa la Slujba de Inviere.

„Noroc cu mine, ca le-am recomandat avocatilor care au sustinut cauza lui Bolbos, sa ceara si inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu controlul judiciar! Au facut o cerere, rapid, in sala si au depus-o la dosar, astfel ca fostul adjunct al Politiei Timis a scapat de arestul la domiciliu”, a taxat avocatul Florin Kovacs lipsa de inspiratie procesuala a lui Catalin Dancu.

Dupa aceasta victorie, este posibil ca si ceilalti doi arestati la domiciliu din acest dosar, fostul sef de la Rutiera, comisarul sef Marcel Craciunescu, si primarul orasului Recas, Pavel Teodor, sa ceara instantei liberarea provizorie sub control judiciar… (G.I.)

Leave a Reply