BREAKING NEWS! Descinderi ale politistilor din Bucuresti la palatele tiganilor pistolari din Lugoj, care o vara intreaga au terorizat orasul     O ambulanta a fost implicata intr-un accident, marti seara, la Dumbravita, fiind raniti si preluati de un alt echipaj atat medicul, cat si asistenta    Procurorul Codrin Gavra, de la DNA Timisoara, isi petrece concediul de odihna tocmai in Mexic, pentru a evita intalnirile cu viitori inculpati    Fostul premier Sorin Grindeanu ar putea prelua sefia ANCOM, unde va avea un salariu lunar de 10.000 de euro     Parcarile TimPark nu se scumpesc nici in 2018, au decis consilierii locali, un abonament lunar general urmand sa coste 42,84 lei    De maine intra in vigoare masura legislativa ce va acorda detinutilor 12 zile la fiecare 60 de zile executate in conditii necorespunzatoare

NOU SEF IN POLITIA TIMIS! Comisarul sef Dumitru Pavel a fost imputernicit in functia de sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice! VEZI din ce birou a inceput ascensiunea tanarului ofiter!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Dumi_Pavel

Socul anchetelor DNA si desantul procurorilor anticoruptie prin birourile Inspectoratului de Politie al Judetului Timis pare sa-si fi pus amprenta asupra transparentei cu care-si desfasoara activitatea, in ultima vreme, noua echipa de conducere.

Comisarul sef Ioan Mirescu, fostul sef al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, dar si adjunctii sai, comisarul sef Daniel Langa si comisarul Dan Stoicanescu, au decis ca opinia publica sa fie informata doar prin lapidarele buletine zilnice, cu furturi banale si accidente, si mai putin prin traditionalele conferinte de presa in care responsabilii ordinii si sigurantei publice sa raspunda intrebarilor jurnalistilor.

Un stil de lucru pe care comisarul sef Mirescu l-a impus si la Politia de Frontiera, motiv pentru care, in perioada mandatului sau, aceasta institutie a intrat intr-un adevarat con de umbra, desi au existat destule “fapte de arme” ale politistilor de frontiera care puteau fi promovate catre opinia publica. Asadar, dupa principiul “rufele se spala doar in familie!”, indiferent daca-s murdare sau curate, informatii importante despre schimbarile de trupe din interiorul IPJ Timis nu mai ajung, ca de obicei, la cunostinta publicului.

Ultima avansare a unui ofiter intr-o functie importanta, care nu a fost deloc mediatizata, este si imputernicirea comisarului sef Dumitru Pavel la conducerea Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, in locul subcomisarului Cezar Merticariu.

De fapt, aceasta functie s-a vacantat in momentul in care comisarul sef Daniel Langa a fost imputernicit in echipa de comanda a IPJ Timis, in functia de inspector sef adjunct, iar in locul sau, pe functia de adjunct al sefului Politiei Municipiului Timisoara, comisarul sef Sabin Bogosel, a fost delegat tocmai titularul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, comisarul sef Daniel Tudorescu.

Dupa o scurta perioada in care la comanda SICE a fost imputernicit Cezar Merticariu, a venit si momentul avansarii comisarului sef Dumitru Pavel, care solutioneaza dosare economice inca din 2008, cand a demisionat din functia de sef al Politiei Orasului Sannicolau Mare. Refractar la orice fel de interventii, Dumitru Pavel a rezistat doar un an si patru luni in fieful senatorului de atunci Viorel Matei, unul dintre greii PSD Timis, care controla zona prin fiul sau Lilian Viorel Matei. De altfel, fiul senatorului a si fost retinut si arestat preventiv in februarie 2011, in urma desantului DNA la Vama Moravita.

Inainte de a fi numit in functia de sef al Politiei Orasului Sannicolau Mare, comisarul sef Pavel Dumitru a indeplinit misiunea de purtator de cuvant al IPJ Timis, paradoxal, functie din care, la vremea respectiva, asigura o transparenta totala institutiei de pe bulevardul Take Ionescu. Dar vorbim despre alte vremuri, cand IPJ Timis era manageriata in asa fel incat se bucura de protectia tuturor sefilor din Inspectoratul General al Politiei Romane…(G.I.)

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

12 Responses to NOU SEF IN POLITIA TIMIS! Comisarul sef Dumitru Pavel a fost imputernicit in functia de sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice! VEZI din ce birou a inceput ascensiunea tanarului ofiter!

 1. Caninet Avocat Diana Cios says:

  Felicitari, distins domn comisar, capabil, perseverent, pus pe treaba cu profesionaliam, asa il cunoastem noi cei care conlucram cu IPJ Timis.
  Diana Cios, avocat.

 2. miron says:

  Daca a pus o vorba buna si deputatul de delpak Ciobanu atunci treaba s-a rezolvat mai repede si mai curat

 3. anonim says:

  A fost cel mai bun sef la Sannicolau Mare, chiar s-ia facut treaba cum trebuie, nu mai dormeau politaii noaptea in masina, ii controla personal…

 4. Nita says:

  Pavel nu pune botu’ la savarina. Cei care l-au numit daca-si inchipuie ca vor face smenuri cu el, se inseala

 5. Miclovan says:

  In sfarsit un ofiter de cariera si capabil in fruntea unui serviciu de maxima importanta al Politiei Timis! daca nu va asculta minciunile si va evita pupaturile in dos ale unor “profesionisti” in materie din serviciu (vezi-l pe jandarmul carpanos si pe micutul racheta) va fi un f. bun manager!

 6. PFMh says:

  Mirescu-le oltenizeaza-i si pe astia !

 7. Felicitari, distins domn comisar!

Leave a Reply

%d bloggers like this: