DECES! Un avocat din Baroul Timis a decedat in urma unui infarct survenit in timpul unei sedinte de judecata!

burtea1

Stresul profesiei de avocat si-a pus amprenta in mod tragic asupra vietii unuia dintre membrii de vaza ai avocaturii banatene. Burtea Dumitru, avocat in Baroul Timis din data de 01.06.1994, s-a stins din viata in urma unui infarct survenit in timpul unei sedinte de judecata.


Trecerea in cele vesnice ale distinsului aparator este deplansa, intr-un comunicat postat pe site-ul Baroului Timis, de toata breasla avocatilor, dar si de membrii Filialei Timis a Casei de Asigurari a Avocatilor, care sunt alaturi de fiica defunctului, avocat Catalina Bariz, careia ii transmit sincere condoleante.

De-a lungul carierei, Burtea Dumitru a aparat diferite categorii de inculpati, fiind unul dintre avocatii care au pledat in dosarul comisarilor de la Garda Financiara Timis, acuzati de luare de mita. Cu acel prilej, Burtea Dumitru a luat atitudine impotriva denunturilor sumare care stau la baza unor arestari de weekend, cum se intampla si in aceasta perioada.

“Se creeaza insecuritate pentru cealalta categorie de oameni. Inseamna ca vine un ticalos din asta care spune: sa stiti ca acum patru ani de zile avocatul Burtea mi-a cerut 2.000 de euro. Si probez cu fiica-mea, cu nevasta-mea si cu doi angajati de-ai mei care normal ca o sa spuna ce vrea”, a declarat Burtea pentru o publicatie locala.

Inmormantarea va avea loc vineri 15 mai 2015, ora 15:00, la cimitirul din Timisoara, Calea Buziasului. Sincere condoleante familiei indoliate!

8 thoughts on “DECES! Un avocat din Baroul Timis a decedat in urma unui infarct survenit in timpul unei sedinte de judecata!

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca! Era un amalgam de om agitat, om care te incuraja, om care te asculta, om care cauta sa rezolve problema, om care stia sa spuna ceva simpatic, om care te inveselea. Era un coleg bun.

  2. Nu te vom uita, distins si drag coleg ! Dumnezeu sa te aiba in paza lui. Condoleante familiei indurerate!

  3. din nefericire, este… un soc pt toata lumea, asa cum scrie si in restul comentariilor. RIP…

Leave a Reply