IDILA DE LA COTROCENI! Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu face dezvaluiri picante despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea! “Se comportau amandoi ca niste adolescenti pe care nu trebuia sa-i prinda mama!”

base_udrea_impact

Dupa multe speculatii, zvonuri si barfe, dezvaluiri fara precedent despre relatia dintre fostul presedinte al Romaniei si Elena Udrea sunt prezenzate, in sfarsit, opiniei publice de catre un martor cat se poate de credibil.


Fostul consilier prezidential si purtator de cuvant al lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, si-a lansat, ieri, la Salonul International de Carte Bookfest cel mai nou volum intitulat „Cronica de Cotroceni”, in care vine sa prezinte picanterii nebanuite din viata celor doi amorezi, dar si multe aspecte mai putin cunoscute despre fostul presedinte Traian Basescu.

“Se comportau amandoi ca niste adolescenti pe care nu trebuia sa-i prinda mama”, scrie Adriana Saftoiu, povestind despre desele aparitii ale Elenei Udrea in “biroul oval” de la Cotroceni chiar si dupa demisia din functia de consilier.

“Elena Udrea reprezintă un capitol delicat în viaţa Preşedintelui. Traian Băsescu s-a comportat insa in aşa fel incat o slabiciune a sa ca om a devenit o vulnerabilitate pentru Presedinte! Dupa demisia Elenei Udrea, zilele s-au derulat intr-un carusel al lamentarii furioase. Se considera prostul satului, care pune botul la presiunea media”, povesteste Adriana Saftoiu despre Traian Basescu, furios ca Udrea a fost nevoita sa demisioneza din cauza scandalului privind afacerile sotului sau.

Saftoiu subliniaza ca Udrea a plecat doar din calitatea oficiala detinuta la Cotroceni, nu si din viata presedintelui, fiind o prezenta constanta la el in birou.

“In birou, Elena Udrea sta pe acelasi fotoliu ca si inainte, desi e demisionara din functia de consilier. Nu stiu daca isi da seama ca ne dam toti seama când E.U. e in biroul lui. Se simte din ton, din felul in care ne vorbeste. Nu sunt singura care remarca aceasta imbatosare a lui in prezenta ei. Pare un fel de curcan care isi scutura margelele ca sa atraga prada”, dezvaluie Adriana Saftoiu in cartea sa.

Udrea venea aproape zilnic in biroul lui Basescu, iar acestia ramaneau seara de seara singuri acolo, iar oamenii presedintleui se retrageau la casele lor.

cronica_de_cotroceni_impact

“Partea buna a faptului ca Elena il vizita aproape zilnic pe Presedinte era ca nu ne mai solicita dupa o anumita ora”, mai spune Adriana Saftoiu. Insa atunci cand un consilier era chemat in biroul presedintelui, o putea vedea pe Udrea tronand in incapere.“Pe la sase seara m-a chemat la el in birou. Ea, imbracata in rosu, cu o fusta mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficiala si nepotrivita locului. Elena m-a privit cu siguranta femeii care poate sta la propriu pe biroul sefului”, a povestit Adriana Saftoiu.

Autoarea nu a sarit nici peste intamplarile picante din relatia celor doi. Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei ar fi fost captivat de Elena Udrea, cand aceasta l-a însotit pe presedinte in Italia.

“(…)Basescu a intervenit: <Va place? O mai aduc?> Si au ras impreuna. Berlusconi a privit-o pe Elena: <As vrea sa mai ramaneti putin, sa schimbam cateva vorbe doar noi doi!”.

Invitat la emisiunea lui Silviu Manastire de la B1 TV, fostul presedinte Traian Basescu i-a raspuns fostului consilier prezidential Adriana Saftoiu, dupa dezvaluirile acesteia din cartea Cronica de Cotroceni.

“O singura concluzie am – multi oameni amarati in ziua de azi. Nu mai e o perioada in care sa ai alte surse de venituri. Slava Domnului ca m-am oprit cu increderea in 2007. In general, cu toti consilierii am avut despartiri amiabile. Cu Adriana e mult mai complicata motivatia si nu as vrea sa intru in ea”, a spus Traian Basescu.

basescu_saftoiu

 

El a lasat sa se inteleaga ca ar stii anumite lucruri pentru ca Adriana Saftoiu ar fi fost urmarita de servicii. “Consilierii nu sunt de capul lor. Presedintele afla multe lucruri. Nu exista o regual sa fie supravegheati, dar in situatii de securitate sunt structuri care se ocupa cu asta. In 2007, inainte de suspendare, ne-am desparit”, a spus Basescu. “Orice consilier la angajare semneaza un angajament de loialitate care nu are termen de prescriptie. Loialitatea inseamna ca ce ai auzit si ce ai vazut in Cotroceni, ramane acolo”, a mai spus fostul presedinte. (V.E.)

4 thoughts on “IDILA DE LA COTROCENI! Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu face dezvaluiri picante despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea! “Se comportau amandoi ca niste adolescenti pe care nu trebuia sa-i prinda mama!”

  1. Doamna Saftoiu, dupa ce v-a pus barbatul sef la SIE, ati ajuns sa-l scrieti prin carti? Rusinica! Nu asa se pierde o lupta in favoarea altei dive de la Cotroceni

  2. asta e razboiul fetelor lui Basescu? atunci asteptam si cartea Elenei Udrea despre relatia din Saftoiu si Basescu! sa vedem si noi cum si-a platit femeia functia sotului ei de director DIE

  3. Saftoiu, of… ce dezamagire. Sa renunti la o cariera promitatoare pentru a vinde o carte. Instinctul (care nu m-a inselat niciodata) imi zice ca acea carte contine mai multe minciuni decat adevaruri, denaturari ale faptelor, lucruri pe care “antibasistii” le vor cauta cu satisfactie in carte dar asta nu face altceva decat sa largeasca santul dintre “basisti” si “antibasisti”. Nu cred ca vreun presedinte va mai dori consilier care scrie pseudomemorii. Ma mai gandesc ca o fi fost suparata ca nu a bagat-o nici Base dar nici Berlusconi in seama.

  4. Atenţie,
    Aplicați pentru un împrumut rapid, sigur și convenabil de a plăti facturile, împrumuturi Xmas, împrumuturi ipotecare, împrumuturi de consolidare și o afacere nouă pentru a începe sau refinanța proiectele dvs. cu o rată a dobânzii mai mică de 3%. Contactați-ne astăzi: droschklauserich@gmail.com cu suma creditului necesară.
    Suntem creditori, înscriși și creditori legitimi și vă vom servi mai bine!
    Ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat să primiți acest împrumut, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre procesul de creditare, procesul cum ar fi condițiile de împrumut și cum va fi transferat împrumutul. Avem nevoie de răspunsul dvs. urgent dacă sunteți interesat și nu veți regreta.

    NOTĂ: Toate răspunsurile trebuie transmise la: droschklauserich@gmail.com

    Mulțumesc!

Leave a Reply