AVERTISMENT! Fostul membru al CSM, ex-judecatorul Toni Neacsu, avertizeaza ca in Romania vor urma actiuni judiciare in forta! “S-a dat semnalul, clovnul a fost trimis la televiziuni, jurnalistii au fost asmutiti, urmeaza executiile sumare ale sistemului!”

toni-neacsu

Fostul membru Consiliului Superior al Magistraturii, ex-judecatorul Adrian Toni Neacsu, avertizeaza ca, in viitorul apropiat, vom asista la actiuni judiciare in forta. Acesta descrie “o forta sinistra de reactie” – din care face parte si fostul sau coleg de CSM, judecatorul Cristi Danilet – care ar exista in Romania si care pregateste terenul pentru aceste actiuni,.


“Ce se intampla zilele acestea am vazut de nenumarate ori din interior in ultimii ani. Pentru mine lucrurile sunt clare, s-a dat semnalul, clovnul a fost trimis la televiziuni, jurnalistii au fost asmutiti”, spune Toni Neacsu, fara sa precizeze cu exactitate la ce evenimente se refera, lasand misterul sa persiste.

cristi_danilet

“Intr-o Cronica de la Consiliul Superior al Magistraturii, pe care nu o voi scrie probabil niciodata, as spune ca exista o forta sinistra de reactie rapida pe orice tema se da alarma, din care fac parte cam aceleasi persoane, institutii publice, institutii de presa, diplomati si asa zisi reprezentanti ai societatii civile. Se lucreaza coordonat, sub o comanda unica, intotdeauna pe aceleasi canale media si intotdeauna pregatind terenul pentru actiuni judiciare in forta. In deschidere este trimis pentru a pregati terenul unul din fanfaronii fara egal ai sistemului judiciar, un saltimbanc care are singura misiune de a induce indoiala si de a testa gradul de acceptabilitate din partea opiniei publice. Urmeaza jurnalistii de salon, simbriasii fara onoare ai internetului si sfarseste prin a fi pus in miscare mecanismul greoi dar nemilos al institutiilor. Ce se intampla zilele acestea am vazut de nenumarate ori din interior in ultimii ani. Pentru mine lucrurile sunt clare, s-a dat semnalul, clovnul a fost trimis la televiziuni, jurnalistii au fost asmutiti, urmeaza executiile sumare ale sistemului”, a scris acesta pe contul sau de Facebook. (V.E.)

Leave a Reply