AMG ROADSHOW! Unele dintre cele mai puternice autoturisme din portofoliul Mercedes-Benz vor putea fi admirate si testate si la Timisoara! (P)

AMG1

Noul bolid AMG GT si alte modele de referinta din portofoliul Mercedes-Benz vor putea fi admirate si testate si la Timisoara.


Dupa ce a facut senzatie la Salonul Auto de la Paris 2014, noul AMG GT va fi prezentat si amatorilor de adrenalina din Timisoara, in zilele de 14 si 15 mai, in cadrul AMG Roadshow, un adevarat festival al cailor putere care va avea grila de start la showroom-ul Autoklass.

Considerat un rival puternic pentru toate sportivele din segment, dar mai ales pentru Porsche 911, noul Mercedes AMG GT este pus in miscare de un motor V8 twin-turbo de 4 l, oferit de divizia AMG in doua versiuni de putere, de 462, respectiv 510 CP, care se reflecta intr-un sprint de la 0 la 100 km/h in 4 secunde si o viteza maxima de 304 km/h.

“Masina arata absolut senzational, dar important este si sentimentul pe care il incerci cand te urci in ea – totul este extrem de placut la atingere, de la caroserie la pielea de pe scaune si volanul sport. Practic, nemtii au creat un imn adus confortului, iar asta chiar intr-o masina sportiva!”, au exclamat pilotii de la ProMotor dupa primul drive-test.

Revenind la AMG Roadshow din zilele de 14 si 15 mai, de la showroom-ul Autoklass, sa mai spunem ca organizatorii vor pune la dispozitia publicului si alte modele din portofoliul Mercedes-Benz, precum C 63 AMG, CLS 63 AMG, CLA 45 AMG, GLA 45AMG.

Leave a Reply