CARAIMAN, PERICOL PUBLIC! Milionarul Georgica Cornu isi acuza fostul asociat ca face denunturi si intelegeri cu procurorii pentru a scapa de anumite dosare penale! “Lucian Caraiman stie foarte multe si poate baga multa lume la puscarie!”

caraiman_impact-horz

Fostul asociat al milionarului Georgica Cornu in grupul de firme Izometal – Confort, Lucian Caraiman, a devenit o adevarata bomba cu ceas pentru mediul de afaceri si cel politic din Timisoara si Arad.


Condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru rolul sau de “spagar” in dosarul Electrica Banat, Caraiman a revenit din puscarie cu ganduri de razbunare, in conditiile in care s-a identificat in postura “tapului ispasitor” pentru anumite afaceri necurate derulate prin firmele “regelui asfaltului” si care acum incep sa iasa la iveala. Una dintre acestea, combinatiile infractionale cu tiganii din Strehaia, unde prejudiciul stabilit de procurori este de 61 milioane de lei, incasati prin folosirea de facturi false, l-a si trimis dupa gratii pe Georgica Cornu, in baza unor mandate de arestare emise de judecatori la propunerea procurorilor DIICOT Mehedinti.

De fiecare data, aceste masuri au fost inlocuite cu controlul judiciar sau arestul la domiciliu, situatie in care Georgica Cornu se afla si in prezent. Toate aceste descoperiri ale procurorilor DIICOT, acuza Georgica Cornu, dar si altele ar putea fi urmare a unor denunturi facute de Lucian Caraiman. De altfel, cand afara te asteapta o avere de 24 milioane de euro, conform topului Forbes din 2010, este foarte greu sa te obisnuiesti cu gandul de a sta mult dupa gratii, iar Lucian Caraiman a reflectat la aceasta situatie si, intre instanta de fond si cea de recurs, a reusit sa-si reduca pedeapsa de la 5 ani de inchisoare la doar 2 ani de inchisoare. Cu siguranta, in baza unor intelegeri cu procurorii, a unor denunturi despre dedesubtul afacerilor care, in ultimii ani, a imbogatit foarte multe persoane din mediul politic si cel al afacerilor.

ostaficiuc_impact

 

“Cu siguranta a facut intelegeri cu procurorii pentru a iesi mai repede din inchisoare. Acuma a declansat o campanie de denunturi impotriva mea si sunt convins ca implicarea mea in dosarul de la Strehaia i se datoreaza lui. Nu e nicio problema, m-am obisnuit deja cu citarile la Parchet. Acolo nu o sa gaseassca nimic, pentru ca am cumparat materiale de constructii pe baza de facturi autentice. Din pacate, Caraiman a devenit un adevarat pericol public pentru anumite persoane cu care am avut relatii de afaceri sau care au facut lobby pentru afacerile noastre. Poate baga in puscarie multa lume, daca va continua cu denunturile! Stie multe din culisele afacerilor noastre, de aceea poate fi un martor valoros pentru procurori, dar un tip extrem de periculos pentru oameni importanti din Timisoara si Arad”, crede Georgica Cornu, lasand sa se inteleaga ca unul dintre cei care ar fi in pericol de expunere este si fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc.

Ultima mutare in razboiul dintre cei doi fosti asociati a fost facuta de Georgica Cornu: o plangere penala inregistrata la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in care-l acuza pe Lucian Caraiman ca a delapidat de la SC Confort SA  suma de 733.600 de euro si 300.000 de lei, impreuna cu Geanina Pistru, cumnata lui Eugen Pistru, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Pana la redactarea acestui articol, n-am reusit sa aflam si opinia milionarului Lucian Caraiman despre statutul sau de pericol public…(G.I.)

 

 

 

 

6 thoughts on “CARAIMAN, PERICOL PUBLIC! Milionarul Georgica Cornu isi acuza fostul asociat ca face denunturi si intelegeri cu procurorii pentru a scapa de anumite dosare penale! “Lucian Caraiman stie foarte multe si poate baga multa lume la puscarie!”

  1. Domnule Ilas, ai scris doar tampenii! Daca stai de vb doar cu infractorul Jorj Cornu vei ajunge la concluzia ca individul este un sfant, iar restul, toti cei cu care au lucrat, hoti, banditi, tradatori etc. Realitatea este insa alta. Denuntul pt primul dosar de la Strehaia la facut un anume Calin, fost director economic la Izometal Magelan. Dosarul va ajunge in curand la instanta acolo unde penalul de Cornu trebuie sa isi demonstreze nevinovatia si nu o va face pt ca acest lucru este practic imposibil. Al doilea dosar a venit pe aceeasi filiera, iar cel mai recent a iesit pe documente. In acest moment si-ar baga in fata si pe masa ca sa scape, dar din pacate pentru el este prea tarziu, rahaturile facute in toti acesti ani au iesit la suprafata. Va trage dupa el multi oameni nevinovati pt a incerca sa arate chibitilor ca nu a fost la furat de unul singur. In curand acest individ va fi condamnat la ani grei de puscarie si cel mai probabil acolo isi va gasi si sfarsitul. Cozac, Mihai, Barbut, Corlan, Safciuc sunt doar cativa dintre cei cu care Cornu va imparti celula din puscarie.

  2. asta e un comentariu de la Caraiman! nu face decat sa confirme ca stie multe si ca a facut intelegeri cu procurorii, din moment ce stie cine urmeaza sa fie chemati la DNA. domnule Caraiman, nu e sanatos sa fiti sifon 😉

  3. Ma distreaza foarte tare acest mod de comunicare. Ascuns dupa un nume fictiv poti fi oricine. Sigur va veti intreba de ce este nevoie sa te ascunzi atunci cand iti exprimi sincer un punct de vedere? Raspunsul este foarte simplu, nu ma intereseaza sa depun marturie in procesele voastre pentru devalizarea statului. Prin urmare domnule Milea, sa fi sanatos, dar la cati dusmani si-a facut acest “om de afaceri” in ultimii ani ar putea fi oricine.

  4. Papa Lapte ce ai mai papat ? daca nu te intereseaza tine-ti gura si nu musca mana care te-a hranit ! Sau nu iti mai ajunge ? Daca nu esti Caraiman probabil iti dicteaza …spune-i ca daca nu are nimic de ascuns sa dea cartile pe fata.

  5. asta e deja o discutie interesanta pentru procurorii DNA! la cate dosare si acuzatii au crescut in jurul afacerilor de zeci de milioane de euro ale lui Georgica Cornu, ce mai conteaza una in plus sau in minus

  6. La cat fier si piatra am cumparat sunt convins ca eu le-am dat de mancare la amandoi.

Leave a Reply