CONSULTATII GRATUITE! Notarii publici din Timis isi deschid portile birourilor pentru a oferi lamuriri despre divorturi, legalizari de acte, procedura succesorala, numirea custodelui si alte “mistere” din materia notariala

notari

Notarii publici din Timisoara se vor alatura campaniei nationale “Ziua Portilor deschise”, organizata in premiera postrevolutionara, si vor acorda consultatii gratuite in materie notariala tuturor persoanelor interesate.


Vor fi abordate teme precum procedura succesorala notariala, lichidarea pasivului succesoral cu acordul tuturor mostenitorilor, procedura divortului, redactarea inscrisurilor cu continut juridic, autentificarea inscrisurilor, legalizarea copiilor de pe inscrisuri, efectuarea si legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, primirea in depozit a bunurilor, a inscrisurilor si a documentelor prezentate de parti, precum si a sumelor de bani, a altor bunuri, inscrisuri sau documente gasite cu ocazia inventarului succesoral.

Actiunea este organizata de Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, si se va desfasura sambata, intre orele 9-13, la sediul Camerei Notarilor Publici Timisoara, dar si la sediile secundare din Arad si Resita. Sa mai spunem ca la o populatie de aproape 1.500.000 de locuitori, din Timis, Arad si Caras-Severin, exista 180 de notari, organizati in 135 de birouri notariale individuale sau notari publici asociati. (M.I.)

Leave a Reply