CRONICA FEST-FDR! Spaniolii de la Grupo Puja! danseaza pe cerul Timisoarei! Dupa o prima reprezentatie de succes, sambata seara, sansul cosmic se reia cu si mai mare intensitate! (P)

Puja 01_resize
Spaniolii de la Grupo Puja! au prezentat, vineri seara, de la ora 22,00 in Piata Victoriei din Timisoara spectacolul K@osmos, despre ”facerea lumii”.
 
Nasterea Universului s-a vazut pe cer: moleculele s-au ciocnit, au sarit scantei (valuri de pop-corn), muzica (cu band live) a sunat extraordinar. 40 de minute de priviri atintite pe cer cu ochii cascati, aplauze frenetice. O macara cu un brat lung de zeci de metri a fost instalata in piata pentru a-i ajuta pe artisti.
 
”Un ritual molecular, un dans cosmic, k@osmos directioneaza toti stimulii si energia catre fiecare privitor, printr-o desfiintarea granitelor fizice, mergand tot mai departe, intr-o serie secventiala alcatuita din dorinte, experiente poetice si miscare in interiorul, in jurul si in afara unei structuri sferice. Un spectacol care captiveaza, e exprimare vizuala a energiei”, asa isi descriu spaniolii show-ul.
 
Astazi, de la ora 22, in Piata Victoriei, spectacolul se joaca din nou. Accesul publicului este liber. (M.I.)
 

Leave a Reply