MESAJUL LUI TENDER DIN INCHISOARE! “M-am crezut nevinovat, nu am fugit de Justitie, nu m-am sustras nicio clipa! Stiu ca de obicei oamenii bogati sunt crezuti vinovati oricum!”

tender_dupa_ gratii

Milionarul Ovidiu Tender incearca sa treaca peste socul incarcerarii in Penitenciarul Timisoara, dupa condamnarea de 12 si sapte luni de inchisoare primita in dosarul RAFO-Carom, si a decis sa transmita mesaje publice prin intermediul retelelor de socializare.


Astfel, dupa cum au sesizat jurnalistii de la Evenimentul zilei, acesta a postat pe pagina de Facebook, prin intermediul fiului sau de 13 ani, un mesaj in care vorbeste despre cea mai dificila zi de la intrarea in inchisoare.

”Sunt deja arestat de 8 zile. Astazi imi este, de fapt, cel mai greu… Baiatul meu cel mai mic face 6 ani. Ma gandesc la toate aniversarile de pana acum si incerc sa-mi dau suportul fizic si psihic ca ei sa poata merge mai departe. Stiu ca de obicei oamenii bogati sunt crezuti vinovati oricum! Astazi sunt si eu unul dintre cei multi care au avut incredere in justitie. Și tocmai pentru ca m-am crezut nevinovat nu am fugit si nu m-am sustras nicio clipa. Ii multumesc lui Dumnezeu ca cei trei baieti ai mei au inteles si vor merge mai departe. Multumesc si nenumaratelor mesaje pe care le-a primit familia mea in ultimele zile si sper ca cei 5.300 de angajati sa-si poata gasi un loc de munca”, a scris fiul lui Tender, Teo, dupa prima intalnire cu tatal sau.

Socul incarcerararii milionarului banatean a fost acuzat la modul extrem si de sotia acestuia, Nicoleta Tender, care a spus, revoltata, ca nici daca ar fi ucis 50 de copii nu ar fi primit o pedeapsa atat de mare si ca va lupta pana la ultima picatura de sange pentru a dovedi nevinovatia sotului ei.

Cu siguranta va fi asa, cata vreme Nicole si-a dezvaluit caracterul de luptatoare si la una dintre aniversarile lui Ovidiu Tender, cand i-a facut un cadou extrem de sugestiv: doua tunuri autentice, achizitionate de la Armata, pe care le-a plasat in curtea vilei familiei din cartierul Pipera, din Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply