EXPLOZIV! Un magistrat de la Judecatoria Timisoara, cercetat de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si trafic cu minore! Vezi cine este judecatorul care-si santaja partenerele de sex cu filmari compromitatoare!

Un judecator din Timisoara este cercetat de procurorii DIICOT in dosarul unei grupari specializate in orgii sexuale cu minore, fiind unul dintre clientii fideli ai proxenetilor care-si racolau “marfa” din cluburi sau de pe retelele de socializare.


Magistratul Nicolae Tomus a apelat in repetate randuri la serviciile minorelor traficate de interlopul Paul Manzu, creierul intregii afaceri, si nu a ezitat, spun anchetatorii, sa mearga pana acolo incat sa-si santajeze una dintre victime, amenintand-o ca daca va refuza sa mai faca sex cu el va trimite familiei ei o inregistrare in care ea aparea in ipostaze compromitatoare.

Alaturi de judecatorul timisorean, printre clientii cu bani care frecventau vila din Dumbravita a lui Paul Manzu –  condamnat in trecut la 2,3 ani inchisoare in dosarul devalizarii BRD Craiova, impreuna cu Doru Meosu, Osman Tunc si fostul colaborator al lui Zaher Iskandarani, Eugen Florescu – s-au mai aflat omul de afaceri aradean Cosmin Codrin, avocatul Adrian Popescu, dar si Handke Giuseppe, alias DJ Manzotti. Conform anchetatorilor, in aceasta vila erau organizate adevarate orgii sexuale, de unde nu lipseau drogurile, de la cannabis pana la cocaina.

Adolescentele racolate pe retelele de socializare erau convinse sa intretina relatii sexuale, fiind filmate si ulterior santajate sa-si “serveasca” clientii in continuare pentru ca filmuletele pornografice sa nu fie trimise parintilor. In dosarul intrumentat de DIICOT Bucuresti apar si numele agentului de politie Ovidiu Gitan, de la Sectia 1 Politie, dar si a lui Ovidiu Torj, fostul sot al sotiei lui Ilie Nastase, Brigitte Sfat.

Printre tinerele care au fost monitorizate de procurori nin ultimele luni se afla si o jurnalista din Timisoara, care a reusit sa rupa la timp relatiile cu aceasta grupare infractionala. In aceasta dimineata, politistii de la „Crima Organizata” si cei din Serviciul de Actiuni Speciale au descins in 19 locatii, urmand ca la audieri sa fie adusi 15 suspecti, dar si zeci de tinere. (G.I.)

2 thoughts on “EXPLOZIV! Un magistrat de la Judecatoria Timisoara, cercetat de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si trafic cu minore! Vezi cine este judecatorul care-si santaja partenerele de sex cu filmari compromitatoare!

  1. Domnu’ Ilas de ce nu recunoașteti ca stiati de caz din 29 aprilie ( a circulat stirea la dvs pe site)dar ati vrut sa o protejati pe dna Martinov, care sifoneaza numa’ către cine joacă cum vrea ea;))) Adică la două capete;)) Oricum se stie de mesajul dvs.sms catre dna Martinov si va aparea la dosar fiti fara grijă;))))

Leave a Reply