BREAKING NEWS! Parchetul Militar din Timisoara a preluat dosarul politistilor si jandarmilor acuzati ca au batut si bagat in spital doi tineri    O familie din Satu Mare - sot, sotie si soacra - a fost ucisa in propria casa; barbatul dadea bani cu camata si se presupune ca ucigasul ar fi un debitor    Un student de la Agronomie, batut de un coleg de camin cu un box metalic    Sistemul de trafic management implementat pe strazile Timisoarei, la un pas de colaps, dupa ce CL nu a aprobat bugetul pentru mentenanta    Un student din Maroc a simulat un accident pe o trecere de pietoni din Timisoara pentru a face rost de bani sa plece acasa    Cel putin 155 de morti si 120 de raniti intr-un atac terorist cu bomba la o moschee din Peninsula Sinai, in Egipt

SERVO PER AMIKECO! Peste 150 de politisti, jandarmi si pompieri din toata tara si-au dat intalnire la Moneasa, la o competitie sportiva dotata cu Cupa Aradul. Organizatorii reuniunii, IPA 4 Arad si IPA 8 Timis, au fost felicitati de vicepresedintele IPA Romania, Gheorghe Moldovan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

moni2

Statiunea Moneasa a fost, timp de trei zile, gazda celei mai importante reuniuni a Asociatiei Internationale a Politistilor (IPA), Sectia Romana, din ultima vreme, pretextul intalnirii fiind un puternic turneu de minfotbal, Cupa Aradul, aflat la cea de-a VI-a editie.

Nu mai putin de 12 echipe de politisti, jandarmi, pompieri si chiar finantisti din toata tara au venit la un autentic curs de minifotbal pe teren sintetic, competitia fiind supervizata de un reprezentant al IPA Ungaria, dar si de vicepresedintele IPA Romania, comisarul sef Gheorghe Moldovan.

“Ma bucur ca, in premiera, doua sectii IPA din tara si-au unit eforturile pentru a organiza o actiune dedicata politistilor!”, a apreciat Gheorghe Moldovan la festivitatea de premiere, felicitand organizatorii, IPA Regiunea 4 Arad si IPA Regiunea 8 Timis, personal pe Ioan Varciu, Octavian Luput si Viorel Marcu.

This slideshow requires JavaScript.

Dupa o lupta acerba pentru marele trofeu, care a avut loc pe terenul bazei sportive din statiune, dar si in afara acestuia, la nivelul galeriilor, Cupa Aradul a fost adjudecata de pompierii de la ISU Arad, care au beneficiat de aportul unor jucatori extrem de experimentati, care au jucat fotbal in esaloane superioare. Podiumul competitiei a fost completat de jandarmii de la IPA 4 Timis si politistii de la AS Dinamo Braila. Diplome au mai primit Claudiu Radoi, AS Dinamo Braila, pentru cel mai bun portar, Eugen Coca, IPA 4 Timis, pentru jucatorul turneului, Bogdan Smolinschi, ISU Arad, golgeterul turneului si Danut Cartis, IPA 5 Bihor, cel mai frumos gol.

Distinctii aparte au primit politistii de frontiera de la IPA 8 Timis, merituosii castigatori ai Cupei Fair Play, care a fost transmisa in mod simbolic co-organizatorilor de la IPA 4 Arad, dar si Formatia Modi, condusa de agentul principal Gabriel Modi, de la IJFP Timis, care alaturi de sotia sa Raluca si de ceilalti membri ai trupei au castigat detasat “repriza a III-a” a competitiei si diploma semnata de toti participantii la eveniment – Saxofonul de aur!

 

luput1“Scopul acestei competitii a fost, in primul rand, sa ne cunoastem intre noi, pentru o cat mai buna colaborare intre membrii IPA din intreaga tara. In cel de-al doilea rand, competitia de pe teren a oferit un plus de dinamism acestei intalniri, mai cu seama ca si galeriile au trait din plin toate meciurile. Tin sa-i multumesc presedintelui IPA 8 Timis, Viorel Marcu, pentru colaborarea excelenta in organizarea acestei editii a Cupei Aradul, dar si gazdei noastre primitoare de la Hotel Parc Moneasa, domnul director Ovidiu Farcutiu”, ne-a declarat organizatorul principal al intalnirii, presedintele IPA 4 Arad, Octavian Luput.

Sa mai spunem ca seful IPA 8 Timis, Viorel Marcu, a profitat de prezenta celor peste 150 de oaspeti de la Moneasa pentru a lansa un CD de promovare a Romaniei, cu repere istorice si turistice, realizat in colaborare cu TV Europa Nova Timisoara, pe care l-a impartit tuturor invitatilor din tara si strainatate.

m20“Simbolic, prezentarea Romaniei incepe cu aterizarea unui avion pe Aeroportul International Timisoara.Urmeaza aproape 30 de minute de imagini pitoresti din tara noastra, dar si cateva repere istorice importante, totul pe un fond sonor asigurat de muzica de nai a lui Gheorghe Zamfir. Consideram ca este de datoria fiecaruia dintre noi sa promoveze frumusetile Romaniei, iar noi, ca membri ai IPA, ar trebui sa resimtim asta cu atat mai mult”, spune Viorel Marcu. Partenerul media al evenimentului a fost publicatia ImpactPress Timisoara… (G.I.)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

2 Responses to SERVO PER AMIKECO! Peste 150 de politisti, jandarmi si pompieri din toata tara si-au dat intalnire la Moneasa, la o competitie sportiva dotata cu Cupa Aradul. Organizatorii reuniunii, IPA 4 Arad si IPA 8 Timis, au fost felicitati de vicepresedintele IPA Romania, Gheorghe Moldovan

  1. brailoiu says:

    bree, dar suntem mai frumosi decat in realitate

  2. tineretul sebesesc says:

    S-a bagat repede si Gimy de la Alba in seama…nu-i ajunge ca sta toata ziua la calculator….

Leave a Reply

%d bloggers like this: