BREAKING NEWS! Fosta presedinta a Judecatoriei Pitesti a incercat sa se sinucida, dar a fost salvata de sotul ei    Victor Ponta a dezvaluit ca Liviu Dragnea a fost salvat de la un flagrant pregatit de DNA, in perioada cand era vicepremier, de un personaj important din SRI    Ryanair, cea mai importanta companie aviatica low-cost din Europa, se retrage de pe toate aeroporturile din Romania, din cauza performantelor comerciale sub asteptari     Showmanul Mircea Badea, chemat la Politie pentru a fi amendat din cauza postarilor pe Facebook la adresa politistilor, dupa cazul agentului pedofil    Gigi Becali, despre iubita lui Liviu Dragnea: O femeie, la modul general, nu vorbesc de cineva anume, care ia un barbat cu 30 de ani mai mare, aia este curva    Protocoalele SRI-DNA nu au avut aprobarea CSAT si, in consecinta, intreaga activitate a SRI in dosarele de coruptie si evaziune fiscala a fost in afara legii, spune Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa

MAGISTRATII, IN VACANTA! Curtea de Apel Timisoara anunta ca, in perioada 1 iulie – 1 septembrie, personalul instantelor isi efectueaza concediul de odihna! Vor fi solutionate doar cauzele penale cu arestati, contestatii, dar si unele cauze in materie civila

cristian-pup-impact

Curtea de Apel Timişoara anunta ca in perioada 1 iulie – 1 septembrie 2015 se afla in vacanta judecatoreasca, fiind  perioada in care se efectueaza concediile de odihna cuvenite personalului instantelor.

In aceasta perioada vor continua sa fie solutionate cauze penale cu arestati, cauzele cu arestati preventiv in cauza, aflate in faza de judecata; cereri cu caracter urgent care vizeaza masurile preventive, pentru cauzele aflate in faza de judecata; luarea in mod provizoriu a masurilor de siguranta cu caracter medical pentru cauzele aflate in curs de judecata; liberari conditionate; schimbarea masurii educative; alte modificari de pedepse (contopiri); amânarea executarii pedepsei; intreruperea executarii pedepsei; contestatii la executare; aplicarea legii penale mai favorabile; cereri formulate in baza Legii 302/2004 privind cooperarea judiciara internationala in materie penala; contestatiile impotriva incheierii judecatorului de supraveghere a privarii de libertate  formulate in baza Legii nr. 254/2013; prelungirea dreptului de circulatie – art. 111 alin. 6 din OUG 195/2002; rejudecarea in cazul judecatii in apel; acordul de recunoaştere a vinovatiei in cazul in care exista in cauza luate masuri preventive.

In materie civila, cele care au regim de urgenta, şi anume: asigurare dovezi, autorizarea executarii obligatiei de a face,  contestatie la executare, executarea hotarârii inainte de termen, executarea fara somatie, fond funciar, incetare executare silita, modificari acte constitutive persoane juridice, ordonanta preşedintiala, poprire asiguratorie, sechestru asigurator, sechestru judiciar, suspendare provizorie, validare poprire, opozitie la executare, pensie de intretinere, tutela, litigii de munca, anulare cambie, cec, sau bilet la ordin declarat pierdut sau furat, cereri privind acordarea personalitatii juridice sau modificarea actelor constitutive ori a statutului persoanelor juridice, cereri prin care se solicita a se lua act de acordul de mediere,  plasamente, plasamente de urgenta, conflict de competenta, actiune posesorie.

Totodata, Curtea de Apel Timişoara informeaza ca serviciile cu publicul continua sa functioneze şi in perioada 1 iulie – 1 septembrie 2015, insa cu program redus, astfel: –  Serviciul de Registratura şi Arhiva, de luni pâna vineri, intre orele 10,00 – 12,00; –  Serviciul de Relatii cu Publicul, de luni pâna vinerile, intre orele 10,00 – 12,00. (G.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: