NOTORIETATE PENALA! Liderul gruparii de proxenetism din Timisoara, Paul Manzu, era un personaj arhicunoscut in mediile selecte ale orasului! La cheful de pensionare a unui politist, s-a salutat chiar si cu actualul sef al IPJ Timis, comisarul sef Ion Mirescu

vila_manzu

Dat in urmarire internationala dupa ce a fost “facut scapat” printr-o operatiune de culise la care au participat politisti, procurori si judecatori, liderul gruparii de proxenetism anihilata la Timisoara, Paul Manzu, este un personaj arhicunoscut in lumea mondena locala.


Partener de afaceri cu muzicianul DJ Manzotti si magistratul Nick Tomus, ambii pusi sub control judiciar in acest dosar, interlopul timisorean s-a ocupat de plasarea prostituatelor in bratele oamenilor cu bani inca de la terminarea liceului.

“Toata viata a fost implicat in acest gen de afaceri. Chiar si in Italia, unde a locuit cativa ani, si-a pus pe picioare o filiera de plasare a fetitelor catre clientii cu multi bani! Pai, cum credeti ca si-a construit vila din Dumbravita, daca nu a fost angajat niciodata pe undeva. Iar din lovitura data la BRD impreuna cu mai multi complici, pentru care a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare, nu cred ca i-a revenit o parte prea mare. Ca un paradox, sora lui este o respectabila femeie de afaceri in Timisoara, care detine una dintre primele firme de publicitate infiintate dupa Revolutie”, ne-a dezvaluit un apropiat a lui Paul Manzu.

In opinia sa, toate lucrurile au fost aranjate de asa natura, incat Paul sa poata pleca nestingherit din sala de judecata. “Sunt convins ca a fost asteptat cu haine si tot ce trebuie, iar intr-o ora, inainte sa fie dat in consemn, a parasit tara!”. Ca un semn ca Paul Manzu era cunoscut in cercurile selecte din Timisoara, acesta a fost prezent chiar si la cheful de pensionare a unui fost ofiter de politie, unde s-a salutat cu toata lumea.

paul_manzu

“A intrat in sala cu ochelarii pe ochi, unde a dat mana cu multe persoane importante din oras, printre care si actualul sef al Politiei Timis, comisarul sef Ion Mirescu, dar si cu adjunctii acestuia. Asta spune multe despre popularitatea acestui personaj in cercurile inalte din Timisoara”, spune un invitat la agapa organizata nu cu mult timp in urma la restaurantul DAF Junior.

De altfel, dupa cum apare in dosar, interlopul Paul Manzu si judecatorul Nick Tomus, care s-a aflat la volanul unui autoturism, au transportat o tanara la o locatie din oras, unde au predat-o patronului de la Clubul Heaven, fostul militian Dorin Iepure. Dupa ce s-a consumat momentul serviciilor sexuale, prin constrangere sau nu, dupa cum urmeaza sa stabileasca anchetatorii, fata a primit suma de 800 de lei, din care 300 de lei i-au fost “confiscati” de Manzu. Venita la oras dintr-o comuna din Timis, fata a fost atrasa in mrejele retelei de prostitutie prin promisiunea ca va fi distribuita intr-un videoclip al formatiei DJ Project… (V.E.)

Leave a Reply