TALHARIE IN TREN! Procurorii de la Sannicolau Mare au reusit, in doar 24 de ore, sa-i retina pe autorii unei talharii produse in trenul Pesac-Varias! Victima talhariei a fost deposedata prin violenta de doua telefoane mobile si o suma de bani

tren

Procurori ai  Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare au dispus, la data de 22.06.2015, punerea in miscarea a actiunii penale fata de inculpatii Costea Beniamin Iancu, Novac Florin si Zofei David, acuzati de savarsirea infractiunii de talharie calificata.


Magistratii Judecatoriei Sannicolau Mare au admis in parte propunerea formulata de procurori si au dispus arestarea preventiva a inculpatilor Costea Beniamin Iancu si Novac Florin pe o perioada de 30 de zile, iar in cazul inculpatului Zofei David au  dispus luarea masurii arestului pe o perioada de 30 de zile.

Din probele administrate in cauza a rezultat ca, la data de 21.06.2015, in jurul orelor 05,30, numitii Costea Beniamin Iancu, Novac Florin si Zofei David, in timp ce calatoreau cu trenul R 15316, pe relatia  Pesac – Varias, in judetul  Timis, au deposedat prin violente, prin lovire cu pumnii si picioarele, persoana vatamata B. N. F. de doua telefoane mobile si suma de 310 lei. In caza, I..M.L. Timisoara a intocmit Raportul de prima expertiza medico-legala cu examinarea persoanei nr.1229/22.06.2015, iar  din concluziile acestui raport, rezulta ca numitul B. N. F. prezinta leziuni  traumatice care pot  avea vechimea din data de 21.06.2015 si  s-au  putut produce prin lovire cu si/sau corpuri dure, acesta necesitand un numar de 5-6 zile ingrijiri medicale.

Avand in vedere faptul ca fata de inculpatul Zofei  David  a fost respinsa propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare de luare a masurii arestarii preventive si  s-a dispus luarea masurii preventive a arestului la domiciliu, a fost  formulata contestatie solicitandu-se Tribunalului Timis sa dispuna luarea si fata de acest  inculpat  a masurii preventive, respectiv arestarea preventiva a acestuia. (V.E.)

Leave a Reply