DEMISIE! Fostul tenismen Ilie Nastase a anuntat ca-si da demisia din Senat, intrucat nu se regaseste in politica! “Castig 1.000 de euro pe luna in Senat, dar le-am spus că le dau 2.000 de euro doar ca sa ma lase in pace!”

ilie_nastase_impact

Ajuns in Parlament in urma cu un an, pe locul lasat liber de fondatorul PC, Dan Voiculescu, cel mai cunoscut parlamentar din Romania, fostul tenismen Ilie Nastase, s-a plictisit de politica si a decis sa-si dea demisia din Senat.


Iminenta despartire de politica a fost anuntata intr-un interviu acordat pentru editia tiparita a L’Equipe Magazine, in care Nastase spune ca nu se regaseste in politica si ca a candidat la rugamintea unui prieten. respectiv Dan Voiculescu.

“Sunt aici deoarece un prieten mi-a cerut. A demisionat si a ramas un mandat de doi ani. I-am promis ca-l inlocuiesc pana in luna noiembrie. Nu ma regasesc in politica. Castig 1.000 de euro pe luna in Senat, dar le-am spus că le dau 2.000 de euro doar ca sa ma lase in pace”, a declarat Ilie Nastase.

Potrivit fisei personale de pe pagina Senatului, mandatul lui Ilie Nastase ar fi trebuit sa se incheie la 18 decembrie 2016. In momentul in care si-a anuntat candidatura la Senat intr-un colegiu din Sectorul 4, Bucuresti, in mai 2014, Nastase pleda pentru experienta sa in politica.

“Am o experienta, am avut in 1996 atunci cand am candidat la Primaria Capitalei, acum vreau sa fac altceva, sa ma implic foarte mult sa ajut sportul romanesc, deja e un lucru foarte bun ca avem un ministru la Sport care este o fostă sportiva si cred ca ne-a venit si noua mintea la cap sa punem un sportiv acolo. Vreau sa ma implic in legea sponsorizarii, care in orice tara sanatoasa exista, doar noi trebuie sa o copiem si sa acceptam si sa o votam pentru ca altfel sportul romanesc va muri”. (M.I.)

Leave a Reply