NOI SEFI IN JUSTITIA TIMISEANA! Judecatorul Marian Bratis a fost avansat in functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara! Judecatorii Gabriela Daraban si Eduard Smantana formeaza echipa vicepresedintilor la Tribunalul Timis

bratis_marian

Examenul pentru numirea judecatorilor si procurorilor in functii de conducere la instante si parchete, organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, in perioada 27 martie – 24 iunie 2015, a completat echipele de conducere la cateva instante din Timis si Arad.


Astfel, candidatii judecatori si procurori de la instantele din subordinea Curtii de Apel Timisoara si a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au ocupat toate cele sase locuri vacante de presedinti sau vicepresedinti de instante, dar si cele doua locuri de prim procuror, respectiv prim procuror adjunct scoase la concurs printre cele 100 de locuri de sefi la instante si 147 de locuri de sefi la parchete.

Conform listelor publicate pe site-ul Institutului National al Magistraturii, judecatorul Marian Bratis (foto) si-a adjudecat functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, urmand sa faca echipa cu celalalt vicepresedinte, Camelia Lucaciuc, si presedinta si cu presedinta Erica Nistor. La Tribunalul Timis, functiile de vicepresedinti au fost castigate de judecatorii Gabriela Baragan si Eduard Smantana, in timp ce Judecatoria Deta va fi condusa de judecatorul Ioan Daniel Herman.

De asemenea, functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara va fi exercitata de procuroarea Mirela Adriana Roates Ghimis. Tot in aria Curtii de Apel Timisoara s-au mai produs doua avansari in functii. Este vorba despre judecatoarea Mariana Nicoleta Luciu, numita in functia de presedinta a Judecatoriei Ineu, si procurorul Flavius Corneliu Chis, noul prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Arad. (Vlad Enciu)

Leave a Reply