PERCHEZITII! Grupare infractionala din sfera contrabandei de tigari, anihilata de procurorii DIICOT! Perchezitii in judetele Suceava, Maramures, Timis, Caras-Severin si Hunedoara.la persoane care au prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de euro

perchezitii1

Procurorii DIICOT si politistii fac, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii in judetele Suceava, Maramures, Timis, Caras-Severin si Hunedoara. Actiunea vizeaza o grupare cu preocupari infractionale in sfera contrabandei cu tigari.


Politistii Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice – Biroul Fraude Vamale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava si procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava desfasoara 28 de perchezitii in judetele Suceava, Maramures, Timis, Caras-Severin si Hunedoara.

20 de persoane banuite de introducerea, transportul, depozitarea sau comercializarea tigarilor de contrabanda vor fi aduse la sediul DIICOT Suceava pentru audieri. Anchetatorii au stabilit ca activitatea infractionala ar fi fost desfasurata, de catre membrii gruparii, in perioada 2014 – 2015, iar prejudiciul creat bugetului de stat este estimat la 1.000.000 de euro.

Actiunea beneficiaza de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale – Inspectoratul General al Politiei Romane, al SRI si al Departamentului de Informatii si Protectie Interna. La activitati participa si politisti din cadrul structurilor de investigare a criminalitatii economice din judetele Maramures, Timis, Caras-Severin si Hunedoara, luptatori de actiuni speciale, lucratori DGA si jandarmi. (Vlad Enciu)

 

2 thoughts on “PERCHEZITII! Grupare infractionala din sfera contrabandei de tigari, anihilata de procurorii DIICOT! Perchezitii in judetele Suceava, Maramures, Timis, Caras-Severin si Hunedoara.la persoane care au prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de euro

  1. Slab articol! Nume de cotrabandisti, localitati, etc…. Nimic!
    Noroc ca vine Suceava sa faca ordine-n Banat!

Leave a Reply