INCREDIBIL! Violatorii elevei de 17 ani din Vaslui cer clementa din partea judecatorilor pentru “cateva minute de placere”! Peste 60.000 de romani au semnat petitia pentru arestarea acestora!

violatori_V

Oamenii din comuna Valeni, de unde este eleva violata, considera ca cei sapte tineri au facut o “greseala a tineretii”, iar altii spun ca fata este vinovata.


Jurnalistii de la Adevarul au vorbit cu localnicii din zona, iar cei care ii iau apararea fetei sunt foarte putini.

Cei sapte tineri sunt priviti aproape ca niste eroi. Tinerii sunt catalogati drept “fotbalistii comunei”, “baietii din familii de gospodari”, “baietii cuminti ca niste fete”.

Cei mai multi dintre localnici, in mod special tinerii, le iau apararea violatorilor, spunand ca au cazut in plasa unei fete cu o moralitatea indoielnica. Majoritatea nu cunosc victima, dar prefera sa creada varianta violatorilor.

O alta femeie ii scuza pe cei sapte tineri, suspectati de viol. Alt satean, aceeasi nedumirire. Oamenii nu inteleg cum niste baieti asa buni au fost in stare de o asemenea fapta.

Mai mult, tinerii din Valeni, ajutati de mama unuia dintre ei, au lansat o campanie de sustinere pe Facebook, cerand public ca cei sapte sa nu fie pedepsiti „pentru cateva minute de placere”.

Scandalizati de ceea ce s-a intamplat cu cei sapte tineri, pe internet a aparut si o petitie cu numele “Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui”. Peste 62 de mii de romani au semnat petitia pana in prezent si numarul lor este in crestere. (Mara Ion)

 

Leave a Reply