EVADATII DIN BUZIAS, CAPTURATI! Cei patru infractori evadati de la inchisoarea pentru minori din Buzias, au fost capturati in zona garii din Lugoj!

fugar1

Infractorii evadati, sambata la pranz, din Centrul de Reeducate pentru Minori din Buzias au fost capturati!


Dupa mai bine de 24 de ore de cautari si scotociri, echipele de jandarmi, politisti si angajati ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor le-au dat de urma in zona garii din Lugoj, unde, probabil, cei patru urmau sa se imbarce in primul tren.

Imediat dupa ce unul dintre fugari a fost capturat, ceilalti trei au luat-o la fuga. S-au chemat intariri si s-a trecut la incercuirea zonei in care au disparut, un perimetru de aproape un kilometru. Scotocirile metru cu metru au condus la descoperirea micilor infractori, care se ascunsesera in niste maracini.

Au fost imbarcati intr-un microbuz, cu care au fost transportati inapoi, in unitatea de detentie de la Buzias. Cu siguranta, cei patru se vor alege cu dosare pentru evadare, insa este posibil ca directorul Centrului de Reeducare va ia masuri severe si impotriva angajatilor neatenti, care i-au scapat pe fugari. (Vlad Enciu)

sursa foto: lugojinfo.ro

Leave a Reply