GRUPAREA DE JANDARMI MOBILA SE INTARESTE! Trei absolventi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani au fost repartizati la Timisoara! Cei trei sergenti majori au fost primiti la unitate intr-un cadru festiv

Absolventi

Trei subofiteri, absolventi ai institutiilor militare de invatamant din MAI,  s-au alaturat jandarmilor Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara.


Cei trei subofiteri sunt absolventi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani si poarta gradul de „sergent major”.

Noii combatanti pe “frontul” ordinii si linistii publice au fost primiti intr-un cadrul festiv la Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, de comanda unitatii si de colectivul de cadre militare de la resedinta.

Comandantul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, domnul colonel Alexandru Sirca, dupa mesajul de bun venit, le-a prezentat tinerilor absolventi prioritatile institutiei si atributiile ce le revin fiecaruia in desfasurarea activitatii profesionale, pentru a raspunde prompt nevoilor si solicitarilor cetatenilor.

“In perioada urmatoare, cei mai noi membri ai colectivului jandarmilor timisoreni vor parcurge un program de pregatire pentru a se obisnui cu misiunile ce le vor avea de indeplinit.  In foarte scurt timp, ei vor executa misiuni de ordine publica”, ne-a comunicat biroul de presa al unitatii.

Comandantul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara le-a urat celor 3 subofiteri succes in activitatea ce urmeaza sa o desfasoare, solicitandu-le un comportament ireprosabil in relatia cu cetatenii, asigurandu-i totodata de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-si putea indeplini in mod corespunzator atributiile functionale.

Leave a Reply