DOSARUL SEX CU MINORE! Conducerea Judecatoriei Timisoara a luat primele masuri fata de judecatorul Nicolae Tomus, dupa ce magistratul a recunoscut toate acuzatiile DIICOT! Desi a afectat prestigiul justitiei, prin implicarea sa in reteaua de prostitutie cu minore, Nick Tomus va continua sa imbrace roba de judecator

SANYO DIGITAL CAMERA

La aproape trei saptamani de la izbucnirea scandalului in dosarul de proxenetism instrumentat de DIICOT Timisoara, in care sunt implicate zeci de VIP-uri locale printre care si un magistrat de la instanta locala, conducerea Judecatoriei Timisoara a decis sa iasa din pasivitatea cu care urmarea acest caz si sa dispuna primele masuri in privinta colegului Nicolae Aurelian Tomus.


Astfel, la propunerea preseintelui Judecatoriei Timisoara, Mihai Andrei Balan (foto), sotul procuroarei DIICOT Ionela Balan, Consiliul Judecatorilor a hotarat ca Nicolae Tomus sa nu mai intre pe completul specializat in solutionarea cauzele de minori si familie, ca pana la chemarea sa la DIICOT in dosarul de sex cu minore, ci sa imbrace, totusi, roba de judecator, dar in alt tip de cauze civile.

Este vorba despre un complet specializat pe solutionarea litigiilor de Fond Funciar, unde se presupune ca magistratul obsedat sexual nu va mai avea ocazia sa audieze minori sau sa “destrame” legal familii care s-au impacat inca de la primul termen al divortului. Totusi, acest mandat pe completul de Fond Funciar se presupune ca va fi de scurta durata, intrucat Nicolae Tomus va fi suspendat din magistratura de catre CSM in momentul in care DIICOT va finaliza rechizitoriul si-l va trimite in judecata, iar in cazul in care va fi gasit vinovat si condamnat la pedeapsa inchisoarii, chiar cu supendare, va fi exclus din magistratura.

De altfel, primul pas spre plecarea din magistratura a fost facut, deja, de “the judge” Nick Tomus, cum este cunoscut in zona sexului pe bani din oras, o data cu semnarea acordului de recunoastere a vinovatiei cu procurorul DIICOT care instrumenteaza dosarul. Practic, magistratul a recunoscut toate acuzatiile ce i s-au retinut in dosar, astfel ca, in momentul condamnarii, va fi obligat sa renunte definitiv la roba de magistrat… (Gigi Ilas)

Leave a Reply