EVADARE! Patru adolescenti au evadat din Centrul de Reeducare pentru Minori Buzias! In prezent sunt cautati de oamenii legii, care au indicii ca fugarii nu ar fi parasit localitatea

centru reeducare Buzias

Purtatorul de cuvant al Centrului de Reeducare pentru Minori Buzias, Lavinia Solotchi, a declarat ca, sambata, patru adolescenti au sarit gardul institutiei si au fugit, in timp ce se aflau intr-o activitate de recreere.


”Este vorba despre patru tineri, minori, care in jurul orei 11.00 se aflau in exercitiul activitatii de recreere si au sarit gardul institutiei. Am inconjurat zona Buziasului si avem indicii ca nu au parasit localitatea”,a declarat Lavinia Solotchi.

Cei patru sunt cautati de jandarmi si de angajati ai Centrului de Reeducare.

Oamenii legii fac apel la populatia din zona ca in cazul in care ii vad pe evadati, sa sune imediat la numarul de urgenta 112. (Vlad Enciu)

Centrul Educativ Buzias acorda asistenta educationala si psihosociala minorilor și tinerilor delincventi din 21 judete ale tarii (Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin , Cluj, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Maramures, Mureș, Olt,  Teleorman, Timis, Mehedinti, Satu-Mare, Salaj, Sibiu, Valcea) și minorelor sanctionate cu masura educativa a internarii intr-un centru de reeducare din toate cele 41 judete ale tarii și municipiul București. (Vlad Enciu)

Leave a Reply