VIOLUL DE LA VASLUI SI SCLAVIA SEXUALA DE LA TIMISOARA! Dosarul sex cu minore instrumentat DIICOT Timisoara, comparat cu dosarul violului de la Vaslui! “Un judecator care facea perversiuni sexuale cu minore este bine-mersi in libertate! CSM trebuie sa inceapa o campanie agresiva de curatare a mizeriei din Justitie!”

martinov-tomus-impact

Dosarul sex cu minore instrumentat de DIICOT Timisoara a ajuns in atentia presei nationale, dar nu inca si a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa ce mai multi inculpati din dosar au fost lasati in libertate de procurorul Carmen Martinov (foto).


Exact ca si in dosarul elevei violate de la Vaslui, unde agresorii sunt liberi (foto dreapta) si-si abuzeaza psihic victima si in prezent, la Timisoara, Justitia umbla tot dezlegata la ochi si cu capul spart. Din cei 12 inculpati, doar trei sunt arestati preventiv, unul a fugit din sala de judecata de sub nasul procurorului si a politistilor de la Crima Organizata, iar ceilati opt sunt liberi sa-si terorizeze victimele, majoritatea eleve cu varste sub 18 ani, pentru a nu depune marturie. Printre acestia, si judecatorul Nicolae Tomus (foto), de la Judecatoria Timisoara, care profeseaza in continuare.

De asemenea, mai multi playboy milionari din oras, care au beneficiat de serviciile fetelor din reteaua Paul Manzu, stau linistiti si nu au fost atinsi nici macar cu o fila a Codului Penal de catre procurorul de caz. In aceste conditii, semnalele din Impactpress au fost preluate de Evenimentul zilei, unde jurnalistul Malin Bot face o radiografie dura a celor doua dosare, a intereselor din culisele Justitiei, a pasivitatii membrilor CSM, scosi din amorteala doar de semnalele din presa sau de valurile de indignare produse in randul opiniei publice de cinismul unor slujitori ai Justitiei.

“La Timisoara, de exemplu, un judecator care facea perversiuni sexuale cu minore este bine-mersi in libertate. Judecatorul Aurelian Tomus isi batea victimele, fete plasate de proxeneti unor oameni importanti din oras, in timpul perversiunilor si le filma pentru a-si satisface mintea bolnava. Apoi le santaja cu filmarile pentru a accepta perversiuni si mai abjecte. Nu numai ca magistratul este in libertate, nici macar nu i s-a interzis sa mai fie judecator.

violatori_V

A fost doar mutat de la completul de „Dreptul Familiei”, unde era magistrat cand abuza sexual minore, la cel de „Fond Funciar”.

Anchetatorii au prins in reteaua de sclavie 12 suspecti acuzati de proxenetism, santaj, perversiuni cu minori. In mod bizar insa, procurorul care s-a dus cu dosarul in instanta pentru masuri preventive, Carmen Martinov, a cerut arestarea doar pentru 4 dintre suspecti, fara nicio explicatie logica pentru asta. Judecatorul pervers sexual nu a fost prezentat la arestare.

Mai mult chiar, proxenetul care plasa fetele a fost „scapat” printr-o „nesincronizare” la momentul expirarii mandatului de retinere. Ar putea acum sa fie oriunde, inclusiv la usile victimelor lui pentru a le presa sa nu mai colaboreze cu anchetatorii. Acelasi procuror refuza sa continue ancheta catre cativa milionari din Timisoara ale caror numere de telefon au fost recunoscute in documentele de la dosar de catre avocati ai unor suspecti.

In spatele unei asemenea atitudini nu poate sa fie doar o simpla incompetenta crasa. Bunul-simt ne spune ca e mai mult decat atat.

CSM a fost sesizat in trecut despre activitatile dubioase ale procurorului DIICOT Carmen Martinov, din momentul in care au aparut suspiciuni ca l-a favorizat pe nasul mafiei imobiliare tiganesti din oras. Niciodata CSM nu a tratat cu atentie aceste sesizari. Acum s-a ajuns ca persoane foarte importante, implicate in acte abjecte, comise cu violenta, sa fie protejate chiar daca sunt parte dintr-o retea de sclavie sexuala.

Nu m-ar mira sa comande si aceste persoane, pe modelul violatorilor de la Vaslui, campanii de denigrare si abuz psihic asupra minorelor santajate pentru a accepta perversiunile lor bolnave.

Acesta este efectul diferentei de atitudine a CSM in cazuri care sunt sau nu sunt intens prezentate de presa. Nu este normal ca, atunci cand camerele de luat vederi nu sunt prezente, domnii din CSM carora le platim salarii fabuloase sa ignore cazuri atat de grave”, spune Malin Bot, recomandand CSM sa inceapa o campanie agresiva de curatare a mizeriei din Justitie, de la Vaslui pana la Timisoara. (Gh. Ilas)

 

One thought on “VIOLUL DE LA VASLUI SI SCLAVIA SEXUALA DE LA TIMISOARA! Dosarul sex cu minore instrumentat DIICOT Timisoara, comparat cu dosarul violului de la Vaslui! “Un judecator care facea perversiuni sexuale cu minore este bine-mersi in libertate! CSM trebuie sa inceapa o campanie agresiva de curatare a mizeriei din Justitie!”

  1. se aude ca Martinov vrea sa faca o intelegere de recunoasterea vinovatiei cu judecatorul Tomus! cred ca asta va fi ultima greseala a procurorului comunist

Leave a Reply