SOLIDARITATE CU BOLNAVII DE CANCER! Camera Notarilor Publici din Timisoara s-a alaturat luptei impotriva cancerului! ” Pe parcursul ultimilor ani au fost mereu alaturi de Asociatia OncoHelp!”, spune psihologul Radu Sarandan

oncohelp

Asociatia OncoHelp,  membra a Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) este cea mai activa asociatie din partea de Vest a tarii in ceea ce priveste proiectele de dezvoltare a serviciilor medicale oncologice necesare in diagnosticarea si tratarea pacientilor bolnavi de cancer.


Centrul de Oncologie OncoHelp, primul proiect al Asociatiei OncoHelp, a fost implementat cu sprijinul a peste 100 de sponsori si oameni din comunitate, fiind in prezent singura alternativa la sistemul de stat si permite accesul tuturor pacientilor la servicii medicale de calitate.

Printre acesti sponsori se numara si Camera Notarilor Publici din Timisoara, care pe parcursul ultimilor ani a fost mereu alaturi de OncoHelp, raspunzand cu promptitudine la apelurile legate de dezvoltarea si imbunatatirea continua a serviciilor medicale de oncologie.

 “Dorinta noastra a fost  sa oferim in mod gratuit servicii de calitate bolnavilor cu afectiuni oncologice, insa acest lucru nu ar fi fost posibil fara aportul sponsorilor nostri, asa cum este si cazul Camerei Notarilor Publici  Timisoara. S-au alaturat luptei  impotriva cancerului si pentru asta le suntem recunoscatori !”  ne-a declarat  Radu Sarandan, foundraiser si psiholog in cadrul Asociatiei OncoHelp.

Chiar daca serviciile medicale sunt oferite pe baza contractului cu CJAS Timis, foundraiserii OncoHelp sunt nevoiti sa apeleze constant la sprijinul sponsorilor si institutiilor publice pentru dezvoltarea si imbunatatirea continua a serviciilor medicale de specialitate.

Pentru efortul depus in atragerea de fonduri si pentru dezvoltarea serviciilor medicale oncologice in regiunea de Vest, Asociatia OncoHelp a primit in 2013 in cadrul Galei Oameni pentru Oameni premiul pentru cea mai buna echipa de fundraiseri juniori.

 

Leave a Reply