ELIBERARE! Fostul inspector sef adjunct al Politiei Timis, eliberat de sub povara masurilor restrictive! Tribunalul Timis a decis revocarea controlului judiciar si pentru comisarul sef Florin Bolbos

bolbos

Dupa precedentul juridic din dosarul Sorin Muntean, din urma cu cateva zile, cand Tribunalul Timis a decis revocarea masurilor preventive dispuse de DNA pentru fostul inspector sef al Politiei Timis, astazi s-a luat aceeasi masura si pentru comisarul sef  Florin Bolbos.


Magistratii Tribunalului Timis au decis revocarea controlului udiciar si a celorlalte masuri preventive dispuse de DNA in dosarul fostului inspector sef adjunct, in conditiile in care, din luna martie, procurorii anticoruptie nu au mai prea avansat in ancheta in care Florin Bolbos este acuzat de abuz in serviciu.

“Asteptam aceasta masura de mai multa vreme, pentru ca stiu ca sunt nevinovat! Desi decizia instantei imi da posibilitatea sa ma intorc la servici, fiind pus la dispozitie, deocamdata o sa raman in concediu. Probabil ca, peste o luna – doua, o sa revin la Inspectorat, intr-o functie de executie care va fi dispusa de inspectorul sef”, ne-a declarat Florin Bolbos.

Reamintim ca Sorin Muntean si Florin Bolbos au fost retinuti in luna ianuarie 2015, fiind acuzati de abuz in serviciu in legatura cu mutarea unui agent de poilitie de la Recas la Lugoj, sub presiunea politicienilor zilei. (Gh. Ilas)

Leave a Reply