FRAUDA LA LOTERIE! Sute de bonuri castigatoare false, descoperite dupa extragerea din iunie la Loteria Fiscala! Procurorii au in vizor 11 persoane fizice si 6 firme care au incercat sa pacaleasca statul

bacsis_impact

Mai multe persoane si firme au incercat sa insele statul cu bonuri fiscale false, pentru a castiga premiul pus la bătaie la Loteria Fiscala din luna iunie. Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a sesizat Parchetul cu nu mai putin de 21 de plangeri penale, in care se fac acuzatii de fals si tentativa de inselaciune.


Verificarile au certificat faptul ca zeci de persoane au incercat sa pacaleasca Fiscul cu ocazia loteriei organizată in luna iunie, confectionand bonuri castigatoare false. Atunci, au fost declarate castigatoare bonurile fiacale in valoare de 135 de lei emise in data de 23 mai. Sute de bonuri cu valoarea castigatoare au fost depuse dupa extragere, insa in urma verificarilor s-au descoperit cateva falsuri.

Potrivit România TV, Antifrauda Fiscala a depus la procurori 21 de sesizări penale pentru fapte precum uz de fals si tentativa de inselaciune. Sunt vizate 11 persoane fizice şi 6 firme care ar fi incercat sa pacaleasca fiscul. In cazul in care vor fi gasite vinovate, persoanele acuzate risca pana la cinci ani de inchisoare. (Vlad Enciu)

Leave a Reply