DEZMINTIRE! Procurorul Lucian Papici se apara in fata atacurilor din media aservita mogulului Dan Voiculescu! “Imprejurarea ca am trimis anumite persoane in judecata nu are nicio legatura cu viata mea personala si cu familia mea”

papici1

Aflat in centrul unui scandal cu tenta sexuala, care i-a si grabit plecarea din structura centrala a DNA, procurorul Lucian Papici, revenit la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, a decis sa iasa din silencio stampa si sa se apere in fata avalansei de articole denigratoare prin care se incearca demolarea imaginii sale publice.


Sub protectia anonimatului se pot ascunde multe, iar in cazul de fata <marturiile tinerei> expuse de dvs. sunt pure inventii, lipsite de orice fundament real, iar dvs. ca ziaristi aveti obligatia de a verifica asttfel de informatii inainte de a le publica. Din acest punct de vedere, apreciez ca intreaga dvs. atitudine fata de mine (care transpare nu doar din acest articol ci din multe altele) este una ostila, prin care nu faceti decat sa imi lezati imaginea si dreptul la o viata privata, afectandu-mi inclusiv viata de familie, din ratiuni ce tin exclusiv de simpatiile dvs. politice. Imprejurarea ca am trimis anumite persoane in judecata nu are nicio legatura cu viata mea personala si cu familia mea si miza dvs. de a ”albi” imaginea acelor persoane nu trebuie sa se transforme intr-un atac la adresa mea sau a Directiei Nationale Anticoruptie”, precizeaza Papici intr-un drept la replica adresat unei publicatii centrale.

Reamintim ca numele acestuia a fost invocat de o prostituata care a dansat la bara Clubului Eros din Timisoara, club ce apartine avocatului Sorin Matei, varul lui Lucian Papici, care a marturisit ca printre clientii sai s-a numarat si vestitul procuror. “De vreo doua-trei ori… Am fost o data la hotel si o data acasa la una dintre fetele de acolo… Era obsedat de oglinzi…”, a spus fata, cu identitatea protejata si filmata cu spatele la camera.

Sa mai spunem ca atacurile impotriva procurorului timisorean vin din partea jurnalistilor aflati in solda mogulului Dan Voiculescu sau a fostului premier Adrian Nastase, dar si amicii de vreme buna ai senatorului Catalin Voicu, judecatorului Florin Costiniu sau a liderului PSD Liviu Dragnea, cu totii condamnati definitiv sau in prima instanta in dosarele instrumentate de Lucian Papici. (Gh. Ilas)

 

Leave a Reply