SUBIECTE PORNO LA INM! Apetitul sexual la barbatii care muncesc prea mult sau “accidentele” din timpul sexului oral, subiecte exotice pentru candidatii la admiterea la Institutul National al Magistraturii

tenta sexuala

Candidatii la admiterea la INM, care au sustinut proba de verificare a rationamentului logic, au fost nevoiti sa analizeze o problema cu care se confrunta femeile casatorite cu barbati care muncesc mult. Este vorba despre lipsa de apetit sexual al partenerului de viata.


Pentru multe femei casatorite cu barbati care muncesc mult, nivelul scazut al apetitului sexual al partenerului poate fi o problema. Concluzia unui studiu recent rezolva problema din dormitor: pentru a da mai mult randament in pat, barbatii au nevoie de un somn foarte bun noaptea. In cazul unui barbat care doarme mai putin de cinci ore pe noapte, timp de mai multe saptamani, secretia de testosteron responsabila de apetitul sexual, are un nivel mult mai redus decat atunci cand persoana in cauza se odihneste cel putin opt ore pe noapte.

Care dintre urmatoarele reda principalul punct de vedere expus mai sus?

(A) Barbatii care muncesc putin au un apetit sexual ridicat.

(B) Un somn odihnitor este unul de peste opt ore.

(C) Femeile casatorite cu barbati care muncesc mult au probleme sexuale.

(D) Barbatii trebuie sa doarma mai mult de opt ore pe noapte.

(E) Lipsa de somn scade pofta de sex”.

Potrivit INM, varianta corecta este (E).

Reamintim ca, in 2013, candidatii la concursul de admitere in magistratura au trebuit sa rezolve o alta speta cu tenta sexuala. Era vorba despre cazul unui barbat care a promis unei femei suma de 150 de lei in schimbul unui sex oral. Nemultumit de prestatia femeii, barbatul i-a atras atentia ca nu ii va mai da banii promisi. Reactia femeii a fost una extrema! Ea l-a muscat de penis, amenintandu-l ca nu ii va da drumul pana nu ii da banii promisi. In cele din urma femeia l-a eliberat, dupa ce si-a primit banii, dar barbatul s-a ales cu 23 de zile de ingrijiri medicale. In acest caz:

 A. fapta de vatamare corporala comisa de femeie este savarsita in legitima aparare, ea actionand pentru recuperarea sumei datorata de barbat;

B. femeiea nu a comis o infractiune de santaj, care absoarbe vatamarea corporala;

C. femeia nu a comis o infractiune de perversiune sexuala”.

Conform INM, raspunsul corect este C. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply