LASERE STOMATOLOGICE! Timisoara va gazdui o expozitie cu cele mai moderne tehnologii in tratarea dintilor! “Vedeta” expozitiei, laserul EPIC™, care reprezinta rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovatie Biolase (P)

laser2

Faptul ca Timisoara este orasul care deschide drumurile la tot ceea ce este nou, se stie deja. Acum a venit randul stomatologiei sa-si evidentieze noutatile.


Daca pana acum cativa ani stomatologul facea tratamente cu ce gasea prin cabinet, astazi stomatologia a evoluat, iar aparatele sunt din ce in ce mai usor de folosit, ajutand atat medicul sa reduca din timpul de lucru, cat si pacientul, caruia i se diminueaza durerea si disconfortul.

Daca esti medic stomatolog, ziua de 24 octombrie este dedicata celei mai noi si moderne tehnologii in tratarea dintilor. De la ora 10:00, la Hotel Boavista din Timisoara poti vedea cum functioneaza laserele Biolase, care sunt proprietatile acestora si, de ce nu, cum te poti bucura si tu de un astfel de echipament in cabinet.

“Principalul avantaj al laserelor stomatologice este absenta disconfortului intra sau post operator. Waterlase este laserul care combina energia, apa si lumina pentru interventii minim invazive, fara contact direct cu dintele sau cu gingia si fara anestezie. Pacientii uita de vibratia turbinei sau de temuta freza stomatologica, iar specialistii in chirurgie nu mai folosesc bisturiul si nici firele de sutura. Waterlase revolutioneaza chirurgia gingiei, tratamentul cariilor, dezinfectarea canalelor in endodontie si in implantologie dentara. Tratamentele sunt cu 40% mai scurte iar vindecarea mai rapida. Datorita laserelor sanatatea pacientilor este refacuta intr-un mod minim-invaziv, cu o tehnologie de top si, atat medicul, cat, mai ales pacientul, isi pastreaza zambetul pe buze,” sustine dr. Beatrice Pop

laser1

“EPIC™ este singurul laser care detine o aprobare FDA pentru 3 tipuri de tratamente disticte: tesut moale, biostimulare/terapia durerii si albire. Este cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxyhemoglobina decat alte lungimi de unda, taie tesuturile moi eficient si fara necroza, in cel mai scurt timp. Cu un confort sporit pentru pacient si design de  proiectare ergonomic, EPIC™ reprezinta rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovatie Biolase, cu peste 75% dintre laserele prezente in lume construite cu patente Biolase,” afirma dr. Ralf Borches, M.Sc.DDS, Master of Science in Lasers in Dentistry.

Comportamentul pacientului s-a schimbat: acesta vrea sa fie tratat cu cele mai moderne aparate, pentru ca vrea dintii aceia perfecti. In secolul vitezei, cabinetele primitoare si dotate cu aparatura moderna si medici prietenosi, sunt atu-ul oricarei afaceri de succes.

Accesul la eveniment este gratuit, iar cei interesati sunt rugati sa confirme prezenta pe adresa de e-mail: office@garajuldepr.ro pana in 8 octombrie.

Eveniment organizat de Biolase Romania in parteneriat cu Garajul de PR.

 

One thought on “LASERE STOMATOLOGICE! Timisoara va gazdui o expozitie cu cele mai moderne tehnologii in tratarea dintilor! “Vedeta” expozitiei, laserul EPIC™, care reprezinta rezultatul a 25 de ani de inginerie si inovatie Biolase (P)

Leave a Reply