DOSARUL RETROCEDARILOR! Ilie Sarbu il acuza pe Hrebenciuc ca l-a scos din marea politica! “Ei sunt toti liberi si eu am ramas agatat intr-un dosar disjuns! E greu sa mai convingi pe cineva ca n-ai nicio vina!”

iliesarbu

Fosta eminenta cenusie a PSD-ului, Viorel Hrebenciuc, l-a daramat pe Ilie Sarbu, dupa “evolutia” sa in dosarul retrocedarilor. O spune insusi socrul lui Victor Ponta, intr-o explicatie privind motivul pentru care a iesit din politica si se retrage la Curtea de Conturi. Potrivit acestuia, suspiciunile care planeaza asupra sa, precum si celebra fraza “Sa-l folosesc pe Ilie Sarbu sa-l calce pe cap?” l-au scos din jocurile mari.


Procurorii DNA Brasov au dispus disjungerea dosarului lui Ilie Sarbu din dosarul in care a fost trimis in judecata Viorel Hrebenciuc.

Hrebenciuc este judecat in dosarul retrocedarilor ilegale. In dosarul in care s-a cerut arestarea lui Hrebenciuc  se arata ca PSD-istul dorea sa faca presiuni prin intermediul lui Sarbu Ilie. “Acuma sa-l folosesc pe Ilie Sarbu. Sa-l calce pe cap…?”, ii spunea Hrebenciuc lui Dan Costin Bengescu, cercetat si el in dosar.

“Ei sunt toti liberi si eu am ramas agatat intr-un dosar disjuns”, se mai plange Ilie Sarbu. “E greu sa mai convingi pe cineva ca n-ai nicio vina. De la acea data n-am mai iesit pe TV-urile centrale. Mi-am impus eu, desi nu s-a putut dovedi ca Hrebenciuc a vorbit cu mine”, a adaugat acesta. (Vlad Enciu)

Leave a Reply