ADIO UNIFORMA! Postul de sef al Politiei Remetea Mare a ramas vacant, dupa iesirea la pensie a agentului sef principal Traian Chira! “A venit si timpul sa spun adio uniformei si muncii de politist. De acum incolo sunt un tanar pensionar al M.A.I.!”, a anuntat politistul pe o retea de socializare

traian_chira

Postul de sef al Politiei Remetea Mare va trebui scos la concurs de catre conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, dupa ce unul dintre cei mai longevivi sefi de post din mediul rural a decis sa-si puna cascheta in cui si sa iasa la pensie.


Agentul sef principal Traian Chira a anuntat ca, incepand cu data de 2 septembrie, nu mai este decat un tanar pensionar al Ministerului Administratiei si Internelor. “Dupa 25 de ani de serviciu, in asteptarea ultimului brevet, a venit si timpul sa spun adio uniformei si muncii de politist. De acum incolo sunt un tanar pensionar al M.A.I.”, si-a anuntat Traian Chira iesirea la pensie. Publicata pe o retea de socializare, alaturi de cateva fotografii ale politistului echipat in haine militare, vestea a fost primita cu o oarecare tristete de catre locuitorii comunei, in conditiile in care, sub mandatul lui Chira, Remetea Mare a fost o localitate in care cetatenii s-au simtit in siguranta.

“A fost un sef de post foarte apreciat de oameni, pentru ca a stiut sa apere linistea si ordinea publica. Era intransigent, nu ierta nimic, a stapanit comuna cu ajutorul amenzilor. Toata lumea stia ca, daca ai calcat pe bec, nu poti scapa de amenzile sefului de post. A rezolvat problemele oamenilor, atata cat tinea de competentele sale, de aceea, sa stiti, plecarea sa este regretata de multi”, ne-a declarat un localnic.

Cu siguranta, misiunea postului de sef al Politiei Remetea Mare a fost cu atat mai greu de indeplinit, cu cat in aceasta comuna isi are domiciliul presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin.

Probabil ca, daca ar fi intrebat despre cel mai negru moment din mandatul sau de sef, agentul sef principal Traian Chira ar raspunde ca ziua in care Politia Remetea Mare a fost evacuata din sediul in care a activat zeci de ani, in 2013, ca urmare a retrocedarii imobilului catre urmasii fostilor proprietari, a fost un eveniment de care nu ar mai vrea sa-si aminteasca niciodata. (Gh. Ilas)

 

4 thoughts on “ADIO UNIFORMA! Postul de sef al Politiei Remetea Mare a ramas vacant, dupa iesirea la pensie a agentului sef principal Traian Chira! “A venit si timpul sa spun adio uniformei si muncii de politist. De acum incolo sunt un tanar pensionar al M.A.I.!”, a anuntat politistul pe o retea de socializare

  1. Un politist adevarat! o pierdere pentru IPJ Timis,,,sunt mandru ca am fost coleg si sunt prieten cu acest OM! dar, cred ca nu este momentul sa vorbim la trecut despre Traian pt ca, sunt convins ca mai are multe de facut in viata comunei Remetea Mare….

  2. Felicitari, domnu’ Traian pentru daruire, caracter si profesionalism! Ar fi bine ca exemplul dvs sa fie promovat de politie

Leave a Reply