CIUHANDU LA DNA! Fostul primar al Timisoarei, chemat din nou la DNA! Surse din preajma anchetei in dosarul finantarii ilegale a lui Poli spun ca fostul patron al echipei, Marian Iancu, a inceput sa vorbeasca

ciuhandu_IP

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu s-a prezentat miercuri, inainte de ora 10.00, la sediul DNA Timisoara, pentru a fi audiat in dosarul finantarii ilegale a echipei de fotbal Politehnica patronata de Marian Iancu.


In urma cu doua zile, fost edil al municipului de pe Bega a fost sub acuzare alaturi de secretarul Primariei, Ioan Cojocari, si de consilierul juridic Delia Dumitru, pentru abuz in serviciu, acestia fiind acuzaţi de faptul ca prin “acordarea unor sume de bani in mod abuziv si contrar prevederilor legale in vigoare, in perioada 2008-2011 din bugetul local al municipiului Timisoara, in cuantum total de 27.100.000 lei, catre S.C. POLITEHNICA TIMISOARA S.A. (fosta S.C. FOTBAL CLUB TIMISOARA S.A., fosta S.C. POLITEHNICA 1921 STIINTA TIMISOARA & INVEST S.A.), sume acordate cu incalcarea principiului oportunitatii ce guverneaza derularea si functionarea activitatilor circumscrise normelor dreptului administrativ, nu au servit intereselor comunitatii, ci doar pe acelea ale unui grup privat de interese organizat in jurul S.C. POLITEHNICA 1921 STIINTA TIMISOARA & INVEST S.A., finantarea fiind astfel ilegala”.

Procurorii au pus sechestru pe vila lui Ciuhandu, primar al Timisoarei timp de 16 ani, si pe conturile lui Cojocari.

“Este prima oara când ma duc cu avocatul. Nu stiu ce o sa le spun. Ce ma intreaba. Nu am ce sa regret. Nu am venit sa exprim regrete, am venit sa vad dosarul”, a declarat fostul primar ţaranist, la intrarea la DNA, scrie stiripesurse.ro.

 

Leave a Reply