INCREDIBIL! Fiica scriitorului Tudor Arghezi a fost rapita din spital! “Il cunosc pe asta pentru ca ea venea cu el la reuninile partidului. E un caz clasic de escrocherie!”, a declarat Corneliu Vadim Tudor

mitzura-arghezi

Fiica scriitorului Tudor Arghezi, Mitura Arghezi a fost rapita, miercuri, din spital de un barbat care a pretins ca are grija de ea si ca este trecut in testamentul acesteia.


Femeia in varsta de aproape 91 de ani urma sa fie externata ieri de nepoatele sale de la spitalul Elias. Insa un barbat care sustine ca are grija de Mitura Arghezi a prezentat un testament fals, potrivit familiei, si a pretins sa o externeze el pe fiica scriitorului.

O disputa s-a iscat intre familie si barbat, politia fiind chemata sa intervina. In final, pentru ca Mitura Arghezi a ales sa plece cu barbat, acestuia i-a fost permis sa o ia cu el.

Familia insa nu o poate gasi acum pe Mitura si il acuza pe barbat ca a rapit-o, reclamandu-l la politie si contestand si decizia luata de spital pe care o considera un abuz.

“Se repeta ce s-a intamplat si cu urmasii altor scriitori celebrii. Il cunosc pe asta pentru ca ea venea cu el la reuninile partidului. E un caz clasic de escrocherie”, a declarat Vadim Tudor la Romania TV.

Leave a Reply