POLITIST ACCIDENTAT! Un agent de la Politia Rutiera Timisoara a fost lovit pe Calea Lugojului, in timp ce verifica actele unui participant la trafic!

politia_rutiera

Un politist de la Poliția Rutiera din Timisoara a fost transportat la spital, marti seara, dupa ce a fost lovit in trafic de un șofer neatent si grabit.


Agentul sef Dorin Petruse tocmai efectua controlul actelor la un microbuz tras pe dreapta, pe Calea Lugojului, moment in care a fost acroșat cu oglinda de șoferul unui Volkswagen cu numere de Hunedoara.

Autorul impactului  a fost oprit imediat pe dreapta si luat la intrebari de colegii politistului accidentat, insa a susținut ca nu-si explica contextul in care l-a lovit pe polițist. Agentul a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Municipal din Timisoara.

Polițistii au deschis o anchetă si incearca sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. Soferul vinovat a fost testat cu alcooltestul, insa rezultatul s-a dovedit a fi negativ. Oricum, acest lucru nu l-a salvat pe hunedorean de la un dosar penal pentru vatamare corporala. (Vlad Enciu)

One thought on “POLITIST ACCIDENTAT! Un agent de la Politia Rutiera Timisoara a fost lovit pe Calea Lugojului, in timp ce verifica actele unui participant la trafic!

  1. Pentru cei curiosi …masina politiei are numarul B 51 HDL. Daca tot a pus blur!

Leave a Reply