RALIUL GIARMATA! Pilotii de raliu din Timis si-au dat intalnire la Giarmata, la cea de-a VII-a etapa a Campionatului de Automobilism si Karting Timis! Primarul Virgil Bunescu este asteptat sa dea startul competitiei!

raliu2

Inaugurat in urma cu doi ani, unul dintre cele mai spectaculoase trasee de automobilism din zona Banatului, Giarmata – Pischia, va gazdui, din nou, sambata, sutele de cai putere ai caravanei de automobilism si karting din Timis.


Cea de-a VII-a etapa a Campionatului de Automobilism Timis va da startul intrecerilor de toamna dintre pilotii acreditati de Automobil Clubul Roman si Federatia Internationala de Automobilism, traseul de la Giarmata si Pischia incadrandu-se perfect in standardele unei competitii europene pline de adrenalina.

Pe langa cele patru probe speciale, organizatorii au pregatit si o sectiune de raliu de orientare in localitatea Pischia, care, cu siguranta, va bulversa din nou echipajele care lupta pentru un loc pe podium.

bunescu_raliu

De altfel, daca vorbim despre dificultatile traseului Giarmata – Pischia, trebuie sa spunem ca raliul de orientare, introdus in premiera desfasuratorul competitiei chiar in 2013, a pus la grea incercare nervii concurentilor inca de la debutul probei, acestia fiind nevoiti sa cerceteze cu vigilenta sporita stradutele din Bencecul de Sus, Bencecul de Jos si Pischia pentru a descoperi indiciile ascunse de organizatori.

Daca in ultimii ani, Rally Kart Giarmata – Pischia a adunat la start cate 40 – 50 de impatimiti ai sportului cu motor, piloti cu experienta sau debutanti, de aceasta data sunt asteptati mai multi concurenti, avand in vedere ca prima etapa din toamna automobilismului banatean se desfasoara pe un traseu de concurs ideal. Startul intrecerii se va da la ora 10, in centrul comunei, pe strada Morii, la acest moment fiind asteptat si primarul comunei, Virgil Bunescu… (Gh. Ilas)

 

Leave a Reply