PE SURSE! Finantistul Adrian Voicu ar putea renunta la sefia Directiei Regionale Antifrauda Deva pentru o functie de executie la Curtea de Conturi! Ascensiunea sa profesionala este sustinuta din umbra de fostul lider al senatorilor PSD, Ilie Sarbu

voicu_anaf

Dupa ce a facut ravagii in Timisoara printre firmele fara bonitate politica, dar si printre oamenii de afaceri nealiniati fiscal, Adrian Voicu, seful Directiei Regionale Antifrauda Deva, se pregateste intens pentru cea mai mare avansare din cariera sa de luptator impotriva evazionistilor.


Surse de incredere care au dorit sa-si pastreze anonimatul ne-au instiintat ca fostul iubit al Dacianei Sarbu, din perioada cand isi facea armata la unitatea militara din Chisoda, va fi numit intr-o functie de executie in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei, cel mai probabil la Camera de Conturi Timis, functie care este vazuta ca o incununare a eforturilor sale de a organiza cu celeritate actiuni de control la diversi agenti economici.

In conditiile in care, recent, fostul lider al senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a fost votat de Parlament in functia de vicepresedinte al Autoritatii de Audit la Curtea de Conturi a Romaniei, devine cat se poate de clar cine va influenta traseul profesional al finantistului Adrian Voicu.

Ramas in relatii cordiale cu Ilie Sarbu inca din perioada cand era curtezanul fiicei sale, ajunsa intre timp sotia premierului Victor Ponta, Adrian Voicu a beneficiat din plin de sustinerea influentului lider al PSD, fiind numit, de-a lungul timpului, la conducerea unor institutii importante, cum a fost Garda Financiara Timis, Directia Regionala Antifrauda Tg. Jiu si, in prezent, Directia Regionala Antifrauda Deva. Mai mult, o perioada a detinut chiar si functia de adjunct al comisarului general al Garzii Financiare din Romania.

“Nu neg relatia pe care am avut-o cu Daciana, dar nu vreau sa vorbesc despre ea”, spunea Adrian Voicu, in 2009. Inainte de a ajunge la la Garda Financiara la Bucuresti, si-a infiintat si o firma de consultanta – AV & IR Consulting SRL cu sediul in Timis. (Gh. Ilas)

 

 

 

Leave a Reply